Loka–marraskuun teatteritarjous HYYn jäsenille: Play Rape Kansallisteatterissa erikoishintaan 10 €

20.09.2016

Suuren suosion saanut Anna Paavilaisen Play Rape on puhutteleva esitys valtarakenteista. Viime kädessä raiskaukset lavalla ovat ohjaajan ja työryhmän tulkintoja. Miten ne on kirjoitettu, miten ne halutaan lavalla esittää? Onko naishenkilön raiskaus perusteltua mieshenkilön hahmokehityksen kannalta? Tarvitaanko raiskauksia? Miksi ne näytetään graafisen yksityiskohtaisesti lavalla, vai voisiko ne jättää katsojan mielikuvituksen varaan? Anna Paavilaisen esitys on loistava, intensiivinen, herkkä ja raju.

HYYn jäsenille tarjous su 16.10 ja su 6.11. klo 19 näytöksiin liput vain 10 €/lippu (norm. opiskelijalippu 22 €), niin kauan kuin lippuja riittää.

Esitykset suurella näyttämöllä, kesto 1 tunti, ei väliaikaa.

Lippujen varaus p. 010 7331 331, mainitse koodi ”HYY yliopisto”. Liput lunastetaan Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja HYYn jäsenyyden todistava opiskelijakortti tai yliopiston läsnäolotodistus on oltava mukana.

Lisätiedot esityksestä: http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/play-rape/