Maaliskuun tarjous HYYn jäsenille: Maaseudun tulevaisuus Kansallisteatterissa erikoishintaan 10 €

23.02.2015

Suomi on jaettu kahteen lääniin, joista eteläiseen on kasaantunut pääoma, niin taloudellinen kuin henkinenkin. Lähes kaikki kynnelle kykenevät ja tolkkunsa säilyttäneet ihmiset ovat jättäneet pohjoisen, joten siellä infrastruktuuri alkaa joka tasolla olla selvitystilassa.

Eläimet eivät enää sulata joutumistaan entistä huonommalle kohtelulle, ja ryhtyvät työtaisteluun. Kapinaksikin sitä voisi kutsua, jos ei nyt vallankumoukseksi. Maaseudun tulevaisuudessa kotieläimet ovat ottamassa ohjat rakennemuutosten ja kuntauudistusten pyörteissä pasmansa täysin sekoittaneilta ihmisiltä.

Rohkea ja ainutlaatuinen esitys on taattua Klemolaa, ja hulvaton esitys rohkealle katsojalle  joka ei vähästä hätkähdä!

--

Nyt HYYn jäsenille tarjous to 5.3, to 12.3, ti 17.3, ja ti 24.3 näytöksiin vain 10 € / lippu (norm. opiskelijahinta 20 €). Näytökset klo 19 Suurella näyttämöllä.

Lippujen määrää ei ole rajoitettu. Lippujen varaus p. 010 7331 331, mainitse koodi ”HYYn tarjous". Liput lunastetaan Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja HYYn jäsenyyden todistava opiskelijakortti on oltava mukana.

Lisätietoja esityksestä: http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/maaseudun-tulevaisuus/

(Kuva: Kansallisteatteri)