Markus Lommi HYY Yhtymän hallituksen puheenjohtajaksi

01.02.2013

HYYn hallitus on kokouksessaan 1.2.2013 valinnut lääketieteen kandidaatti Markus Lommin HYY Yhtymän hallituksen puheenjohtajaksi. 25-vuotias Lommi opiskelee lääketiedettä kuudetta vuotta ja on toiminut lukuisissa toimissa niin ylioppilaskunnassa kuin HYY Yhtymän puolellakin. Lommi on toiminut muun muassa HYYn edustajistossa edustajistoryhmä HELPin jäsenenä, HYYn talousjohtokunnassa sekä HYY Yhtymässä muun muassa hallituksen, tarkastusvaliokunnan ja Gaudeamuksen hallituksen jäsenenä.

HYY Yhtymän hallitus toimii ylioppilaskunnan kiinteistötalouden hallituksena sekä Oy HYY Yhtiöt Ab:n hallituksena. Hallitus valmistelee ylioppilaskunnan omistamien kiinteistöjen tavoitebudjetit, edustajiston päätettävät tilinpäätökset ja kiinteistöasiat sekä valvoo kiinteistöjen talouden toimeenpanoa ja hyväksyy kiinteistöjä koskevat investoinnit toimivaltansa puitteissa. Yhtymähallitus myös ohjaa ja valvoo ylioppilaskunnan sijoitustoimintaa.

Hallituksen puheenjohtajan tehtäviin kuuluu hallituksen kokousten johtamisen lisäksi muun muassa tytäryhtiöiden kokousten seuranta, yhtymähallituksen valiokuntien puheenjohtaminen ja käsiteltävien asioiden esittely yhtiökokoukselle. Lommin toimikausi puheenjohtajana alkaa huhtikuussa 2013 ja kestää vuoden.

Lisätietoja:
HYYn hallituksen puheenjohtaja Lauri Koskentausta, 050 5439610, lauri.koskentausta(at)hyy.fi