Miran Hamidulla on HYYn ehdokas OLL:n hallitukseen 2016

20.10.2015

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY on asettanut valtiotieteiden ylioppilas Miran Hamidullan ehdokkaakseen Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) hallitukseen vuodeksi 2016.

Hamidulla, 33, on vastannut vuonna 2015 HYYn hallituksessa järjestöistä ja ympäristöasioista. Hän opiskelee viidettä vuotta valtiotieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan poliittinen historia.

HYYn hallituksessa Hamidulla on tänä vuonna tehostanut viestintää ylioppilaskunnan järjestöille ja saanut niitä osallistumaan HYYn tapahtumiin ja toimintaan aiempaa runsaammin.  Hän on myös vastannut kahden ylioppilaskunnan toimintaa ohjaavan linjapaperin valmistelusta vuoden 2015 aikana.

– OLL:n hallituksessa haluan päästää luomaan opiskelijasukupolvelle, joka sekä nyt että valmistuttuaan tekee vain enemmän ja enemmän istumatyötä, monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa, Hamidulla sanoo.

Liiton tulisi Hamidullan mielestä profiloitua nimenomaan opiskelijoiden koko maan laajuisena liikuntaedunvalvojana sekä opiskelijoiden paikallisten liikuntahankkeiden edistäjänä ja tukijana.

– OLL on edunvalvontajärjestö, ja sen ydinosaamisen pitää myös näkyä koko laajalle jäsenkentälle.

HYYn hallituksen 2015 puheenjohtaja Mari Lehtoruusu kehuu erityisesti Hamidullan viestintätaitoja.

– Mirania parempaa viestijää ja tiivistäjää saa etsiä. Hän tietää, miten kuivat asiat kerrotaan hauskasti ja mieleenpainuvasti. HYYssä Miran on kaitsenut 250 järjestöä ja ottaa varmasti haltuun OLL:n laajan järjestökentän, Lehtoruusu luottaa.

– Miranin työskentelyä on ollut ilo seurata: hän on harkitseva, keskittyy asioihin ja antaa rakentavaa palautetta toiminnan kehittämisestä. Miran taitaa myös sosiaalisen median erinomaisesti ja osaa käyttää sitä luontevasti osana koko organisaation viestintää, komppaa HYYn pääsihteeri Jannica Aalto.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. Liitto valitsee hallituksensa vuodelle 2016 Espoon Nuuksiossa hotelli Siikarannassa 12.–13.11.2015.

Lisätietoja:
Miran Hamidulla