Muutoksia järjestötiloissa 1.1.2013 alkaen

10.12.2012

1.1.2013 alkaen HYYn järjestötiloissa tehdään muutoksia.

Uuden ylioppilastalon B-rapun 3. kerros poistuu ylioppilaskunnan käytöstä. Kerroksen kokoustilat (Aurora, Flora ja valiokuntahuone sekä näiden yhteydessä oleva Emma-keittiö) sekä kerroksen järjestötila poistuvat käytöstä. Korvaavat kokoustilat löytyvät jatkossa Kaivotalon 10. kerroksesta. Kerroksen järjestötilassa olleet järjestöt sijoitetaan muihin järjestötiloihin tilajakokauden loppuajaksi. Valiokuntahuoneessa toimineet valiokunnat saavat käyttöönsä kaappitilaa HYYn keskustoimistolta.

Domus Gaudiumin kulkujärjestelyjä uusitaan siten, että Christina Regina -klusterin kulku tapahtuu tammikuun puolenvälin jälkeen  Leppäsuonkadun puoleisesta ovesta Mechelininkadun aulan sijaan. Myöskin kokoushuone Lakki siirtyy pois ylioppilaskunnan käytöstä ja sen tilalle otetaan kokoushuoneeksi Seppele, joka on entinen arkistonhoitajan työhuone.

Lisäksi ylioppilaskunnan käyttöön tulee uusi sauna. Ullakkosauna sijaitsee uusien kokoustilojen vieressä Kaivotalon 10. kerroksessa.

Kaivotalossa sijaitsevien kokoustilojen käyttöehdot tulevat poikkeamaan hieman muiden kokoustilojen käyttöehdoista, sillä niiden varaukset päättyvät aina ja poikkeuksetta klo 24.00.

Lisätietoja:
Talousjohtokunnan puheenjohtaja Lauri Koskentausta, lauri.koskentausta ät hyy.fi
Hallituksen jäsen Sanna Supponen, sanna.supponen ät hyy.fi
Asiantuntija (järjestöt) Akseli Huhtanen, jarjestosihteeri ät hyy.fi