Opiskelijoiden kunnallisvaalipaneeli Vanhalla ylioppilastalolla 22.10.

17.10.2012

Etkö vielä tiedä ketä äänestäisit? Tule seuraamaan opiskelijoiden vaalipaneelia ja tapaamaan ehdokkaita Vanhalle ylioppilastalolle ensi viikon maanantaina!

Pääkaupunkiseudun opiskelijoiden kunnallisvaalipaneeli nuorille ehdokkaille järjestetään Vanhalla ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3) maanantaina 22.10. klo 18-20. Luvassa on syksyn rempsein debatti, jossa vältellään tavallisten vaaliväittelyiden kliseitä. Rennosta tunnelmasta huolimatta tässä tilaisuudessa puhutaan tiukasti asiaa, eli aiheista, joihin kunnallisvaaleissa oikeasti voi vaikuttaa.

Illan aikana ehdokkaiden mielipiteitä on mahdollista kuulla paitsi villissä vaalidebatissa, myös yksittäisiä ehdokkaita lähestymällä. Kaikki paikalle saapuvat ehdokkaat saavat "Olen ehdolla"-pinssin, joten heidät on helppo tunnistaa paikan päällä.

Illan aikataulu:
Klo 18-19 paneelin teemoina asuminen, kaupunkikulttuuri ja paikallisdemokratia
klo 19-20 keskustellaan joukkoliikenteestä, pyöräilystä, palveluista ja kampuksista

Paneelissa helsinkiläiset kunnallisvaaliehdokkaat ottavat mittaa toisistaan. Paneelissa on mukana yksi ehdokas kaikista tällä hetkellä Helsingin kaupunginvaltuustossa olevista ryhmistä. Paikan päällä Vanhalla on ehdokkaita myös muista pääkaupunkiseudun kunnista. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen toimintaan.

Cafe Vanha palvelee koko illan.

Vaalipaneelin järjestävät yhdessä pääkaupunkiseudun ylioppilas- ja opiskelijakunnat:
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY),
Arcada Studerandekår ASK,
HAAGA-HELIAn opiskelijakunta HELGA,
Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY),
Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAUREAMKO,
Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA,
Sibelius-Akatemian ylioppilaskunta SAY ja
Svenska Handelshögskolans Studentkår (SHS).

Tapahtumaa tukee World Student Capital -hanke.

Tapahtuma Facebookissa