Osallistu, tee ja vaikuta valiokunnissa!

10.11.2015

HYYn valiokunnat keräävät yhteen samoista aiheista kiinnostuneita ihmisiä toteuttamaan erilaisia projekteja ja vaikuttamaan. Valiokuntiin voi tulla mukaan pitkin vuotta, mutta oivallisin tilaisuus hypätä mukaan toimintaan ovat vuosikokoukset. Vuosikokouksessa valitaan valiokunnille ensi vuoden puheenjohtajat.

Valitse sopivin tai sopivimmat valiokunnat alta ja ilmesty vuosikokoukseen!

Fuksitoimintavaliokunta
Tule suunnittelemaan parempaa fuksielämää ja osallistumaan Fuksiseikkailun järjestämiseen. Fuksitoimintavaliokunnan vuosikokous järjestetään to 3.12. klo 18 kokoushuone Sparressa HYYn keskustoimistolla (Mannerheimintie 5 A, 2. kerros).

Järjestövaliokunta
Järjestövaliokunta muun muassa järjestää koulutuksia, jakaa tilankäyttövuoroja ja tiedottaa järjestötoiminnasta. Vuosikokous järjestetään to 3.12 klo 18 Mannerheim-salissa (Mannerheimintie 5 A, 5 kerros).

Ympäristövaliokunta
Kiinnostaako ympäristöasiat ja ekologisesti kestävämpi yhteiskunta? Ympäristövaliokunnan vuosikokous järjestetään ke 2.12. klo 18 kokoushuone Sparressa HYYn keskustoimistolla (Mannerheimintie 5 A, 2. kerros).

Kehitysyhteistyövaliokunta
HYY tekee aktiivista ja merkittävää kehitysyhteistyötä ympäri maailman eri hankkeissa ja kehitysyhteistyövaliokunnassa pääset vaikuttamaan niihin. Vuosikokous järjestetään ti 24.11. klo 18 kokoushuone Sparressa HYYn keskustoimistolla (Mannerheimintie 5 A, 2. kerros).

Koulutuspoliittinen valiokunta
Kuule yliopiston tulevat muutokset ensimmäisenä ja edistä sitä, että opinnot sujuisivat kaikilla opiskelijoilla paremmin. Koulutuspoliittisen valiokunnan  vuosikokous järjestetään pe 4.12. klo 17 kokoushuone Rydmanissa (Kaivokatu 10 A, 9. kerros).

Kulttuurivaliokunta
Onko sinulla päheitä ideoita ja halua järjestää tapahtumia? Kulttuurivaliokunnassa pääset osaksi HYYn suuria tapahtumia ja toteuttamaan villejä visioita.  Vuosikokous järjestetään ti 24.11. klo 18 kokoushuone Topeliuksessa HYYn keskustoimistolla (Mannerheimintie 5 A, 2. kerros).

Sukukansavaliokunta
Sukukansavaliokunta tukee erilaisten hankkeiden muodossa kielisukulaistemme pyrkimyksiä vaalia kieltään ja kulttuuriaan. Vuosikokous järjestetään 19.11. klo 19 kokoustila Batmanissä (Kaivokatu 10 A, 9. kerros).

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen valiokunta
Yhteiskunnallisen vaikuttamisen valiokunta tekee töitä opiskelijaystävällisemmän kaupungin ja yhteiskunnan eteen. Vuosikokous järjestetään to 10.12. klo 18 kokoushuone Seppeleessä Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11).