ParaUniSportDay 24.9. – miten sujuvat paralajit?

02.09.2015

Haluatko kokeilla, miten nopeasti pyörätuoli kulkee taitoradalla? Entä miten sujuisi pallon
koppaaminen sokkona?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus ottaa selvää korkeakouluopiskelijoille suunnatun paralajipäivän aikana.

ParaUniSportDay järjestetään 24.9.2015 klo 9.00–16.00 UniSport Meilahden tiloissa, Meilahden
liikuntakeskuksessa Helsingissä. Lajeina on muun muassa istumalentopallo, pyörätuolikoripallo sekä
maalipallo.

Kokoa mukaasi oma järjestö, tutor- tai kaveriporukka!

Paralajien lisäksi päivän aikana on tiedossa mm. paneelikeskustelu esteettömästä yliopistosta
keskustakampuksen Kaisa-talossa klo 9.00-10.00. Keskustelussa ovat mukana muun muassa yliopiston rehtoraatin edustaja, paralympiaurheilijoita sekä yliopiston tasa-arvotoimikunnan jäsen ja HYYn esteettömyytuutori Anni Kyröläinen.

OLL ja UniSport järjestävät tapahtumapäivän yhteistyössä Paralympiakomitean kanssa.