Ruut Luukkonen HYYn viestintäasiantuntijaksi

01.11.2017

Viestintäasiantuntija Ruut Luukkonen

HYYn hallitus on valinnut vapaana toimittajana ja copywriterinä työskennelleen Ruut Luukkosen uudeksi viestintäasiantuntijakseen. Luukkonen on aloittanut tehtävissään lokakuun alussa.

Viestintäasiantuntijana Luukkonen vastaa HYYn viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä, sekä tiedotustehtävistä ja brändin hallinnasta. Viestintäasiantuntijan tehtäviä ovat muun muassa HYYn vaikuttamistyön tukeminen ja sisäinen konsultointi.

Luukkosella on monipuolista kokemusta muun muassa sosiaalisesta mediasta, markkinointiviestinnästä sekä kampanjoista. Hän on aiemmin työskennellyt toimittajan, tiedottajan, sisällöntuottajan sekä tuottajan rooleissa erilaisissa hankkeissa ja organisaatioissa.

Viime aikoina Luukkonen on työskennellyt tuottajan tehtävissä kotimaisissa ja kansainvälisissä kampanjoissa, kuten EU-laajuisessa Give it up 4 Ramadanissa, sekä tehnyt opinnäytetyönään julkaistun tutkimuksen suomalaisten musliminuorten kokemuksesta väkivaltaisen radikalisaation käsittelystä mediassa.

‘’Ensimmäiset viikot HYYllä ovat menneet todella nopeasti ja olen päässyt tekemisiin muun muassa HYY-mielikuvan ja ylioppilaskunnan markkinointiin liittyvien yksityiskohtien kanssa.  Minulle on viestinnällisesti tärkeää edistää ylioppilaskunnan näkymistä yhteiskunnallisena vaikuttajana ja opiskelijoiden näköisenä toimijana’’, kertoo Luukkonen.

26-vuotias Luukkonen on valmistunut toimittajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalismin koulutusohjelmasta ja opiskellut myös kehitysmaatutkimusta.