Sara Miettunen HYYn asiakirjoista vastaavaksi toimistosihteeriksi

30.08.2011

Humanististen tieteiden kandidaatti Sara Miettunen on valittu HYYn asiakirjoista vastaavaksi sihteeriksi. Asiakirjoista vastaava toimistosihteeri huolehtii muun muassa ylioppilaskunnan edustajiston ja hallituksen esityslistoista ja pöytäkirjoista sekä kokoustiloista.

25-vuotias Miettunen opiskelee Helsingin yliopistossa pääaineenaan yleinen historia. Hänellä on toiminut muun muassa aine- ja tiedekuntajärjestöissä, sekä HYYn edustajistossa ja talousjohtokunnassa ja tunteekin hyvin HYYn organisaation ja päätöksentekokoneiston.

Miettunen on työskennellyt aiemmin muun muassa Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa. Tällä hetkellä hän työskentelee kiireapulaisena HYYn palvelutoimistossa.

Miettunen aloittaa tehtävässään 1.9.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Merja Viitasalo, 050 534 2963, merja.viitasalo@hyy.fi