Siiri Salo HYYn tiedottajaksi helmikuuhun 2017 asti

26.05.2016

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on valinnut HYYn uudeksi tiedottajaksi humanististen tieteiden kandidaatti Siiri Salon. Toimi on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 2.6.2016–17.2.2017.

HYYn tiedottaja vastaa ylioppilaskunnan tiedotuksesta ja tukee koko ylioppilaskunnan vaikuttamistyötä: viestii jäsenillemme palveluista, tapahtumista ja edunvalvonnasta ja mainostaa niitä printissä, verkossa kuin yliopiston seinillä. Tiedottaja vastaa myös HYYn verkkosivujen ylläpidosta ja uudistamisesta, kehittää ja hallitsee HYYn sosiaalisia medioita, kirjoittaa tiedotteet, ideoi ja editoi kannanottoja ja lausuntoja sekä tuottaa julkaisuja ideoista painoon asti. Tiedottaja on myös HYYn sisäinen kouluttaja hallitukselle ja asiantuntijoille ja konsultoi työyhteisöä jatkuvasti viestintäasioissa.

Salo, 27, on aiemmin työskennellyt muun muassa Rikosseuraamuslaitoksessa, Lahti Energiassa sekä avustanut vakituisesti Vaasan Ikkuna -lehteä. Hän on ollut Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston jäsen. Salo opiskelee filosofian maisteriksi Vaasan yliopistossa pääaineenaan organisaatioviestintä.