Silva Loikkanen projektityöntekijäksi hallinnon opiskelijaedustajien vaaliin 2015

12.06.2015

HYYn projektityöntekijäksi vuoden 2015 hallinnon opiskelijaedustajien valintaan on nimitetty fil. yo. Silva Loikkanen.

Projektityöntekijä vastaa hallinnon opiskelijaedustajien valinnasta ja mahdollisten vaalien järjestelytehtävistä, organisoi vaaleihin liittyvää tiedottamista ja neuvoo ehdokkaita.

Loikkanen, 28, on toiminut HYYn edustajistovaalien vaalikoordinaattorina vuonna 2014, HYYn hallituksen jäsenenä vuonna 2011 sekä useissa luottamustehtävissä ylioppilaskunnassa. Hän on myös työskennellyt asiantuntijana Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKissa. Loikkanen opiskelee venäjän kieltä ja kirjallisuutta humanistisessa tiedekunnassa.

Hallinnon opiskelijaedustajien vaalit pidetään 3.–4.11.2015.