Sinustako HYYn Fuksikansleri 2015?

09.03.2015

Oliko fuksivuosi elämäsi parasta aikaa? Palatko halusta näyttää uusille opiskelijoille, miten kivaa opiskelijaelämä voi olla? Tykkäätkö esiintyä, näkyä ja kuulua? Oletko tunnettu tsempparina ja hauskojen juttujen spesialistina?

Jos vastauksesi on kyllä, hae HYYn Fuksikansleriksi 2015! Helsingin yliopiston ylioppilaskunta hakee Fuksikansleria toivottamaan uudet opiskelijat tervetulleiksi opiskelijayhteisöön.

Fuksikanslerin tehtävät:

• tervetulotoivotus uusille opiskelijoille Fuksioppaassa
  • edustaminen Avajaiskarnevaaleilla (31. elokuuta)
  • some-viestintä Facebookin Fuksikansleri-sivulla
  • Fuksikuvakilpailun koordinointi ja parhaiden kuvien valitseminen
  • Fuksiseikkailun juontaminen (30. syyskuuta)

Fuksikanslerin ei tarvitse tietää kaikkea yliopistosta tai HYYstä, vaan tärkeintä on positiivinen asenne, innostus, esiintymis- ja viestintätaidot sekä halu auttaa uusia opiskelijoita navigoimaan läpi jännittävän fuksisyksyn. Kielitaito on plussaa! Fuksikansleri toimii yhteistyössä HYYn henkilökunnan ja hallituksen kanssa. Tehtävästä maksetaan 250 euron palkkio.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallinto(a)hyy.fi otsikolla ”Fuksikansleri 2015” 17.4. klo 12 mennessä. Hakijoiden on oltava läsnäolevia opiskelijoita Helsingin yliopistolla. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun huhtikuun lopussa.

Lisätietoja antaa:
Susanna Jokimies
HYYn hallituksen jäsen, vastuualueina uudet opiskelijat ja tuutorointi, kansainvälisyys, vapaaehtoiset

susanna.jokimies(at)hyy.fi