Sukella kaupunkipolitiikan syövereihin - hae kaupunkityöryhmään!

09.02.2015

HYY  uudistaa kaupunkiohjelmansa vuonna 2015. Haluamme ottaa jäsenemme  mukaan työhön avaamalla kaupunkiohjelman valmistelun  kaupunkipoliittisessa työryhmässä. Tervetulleita ovat niin innokkaat  fuksit, edustajistotoimijat kuin kaupunkitutkimuksen konkaritkin. Sinun  ei tarvitse olla alan erityinen osaaja - kaipaamme etenkin opiskelijoiden  mielipiteitä siitä, millainen on hyvä kaupunki.

Café Vanhalla järjestetään to 26.3. klo 17 HYY <3 Kaupunki - tapahtuma. Tapahtumassa meille alustaa   kaupunkipolitiikasta apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki ja   Hiilivapaa Helsinki- kampanjan Hanna Hakko. Tapahtuman yhteydessä  kaupunkipoliittinen työryhmä tapaa ensimmäistä kertaa. Olet tervetullut  kuuntelemaan ja keskustelemaan tilaisuuteen, vaikka et olisikaan kiinnostunut työskentelemään työryhmässä. Kutsu kaveritkin (FB-tapahtuma)!

Työryhmässä  on tarkoitus käsitellä ainakin seuraavia aihekokonaisuuksia. Mikä sinua kiinnostaa eniten? (ruksaa kohdat ilmoittautumislomakkeessa)

Kaikille katto pään päälle
Joukkoliikenteen kehittäminen
Pyöräily mahdolliseksi
Kaupunkitila kuuluu kaikille
Ympäristöstään huolehtiva Helsinki
Tulevaisuuden energiaa
Hyvinvointi ja toimeentulo
Sivistyksen ja koulutuksen Helsinki
Kulttuuria kaupungissa

Ilmoittaudu  työryhmään täällä. Ilmoittaudu myös, mikäli haluat osallistua kaupunkiohjelman kommentointiin mutta pelkästään etänä, niin järjestämme  mahdollisuuden kommentoida Google Drivessa.

Lisätietoja työryhmästä antavat asiantuntija Sofia Lindqvist (sofia.lindqvist@hyy.fi, 050 543 9605) ja hallituksen jäsen Alviina Alametsä (alviina.alametsa@hyy.fi, 050 595 0318).

Tervetuloa!