Syyskuun tarjous HYYn jäsenille: Onnellisuuden tasavallan ensi-iltanäytökset Kansallisteatterissa erikoishintaan 10 €

25.08.2015

Aloita syyslukukausi teatterissa!

Onnellisuuden tasavalta on Martin Crimpin viiltävän ironinen tutkielma aikamme vapauden ehdoista. Se läpivalaisee yltiöyksilöllisen nykyihmisen, jonka henkilökohtainen onnentunne on noussut korkeimmaksi arvoksi.

Onnellisuuden tyranniassa syyllisyydentunteet, pakkomielteet, itsepetokset, kuolevaisuus ja ikävät ihmiset ovat elämän harmillista painolastia. Kunpa ne voisi poistaa klikkaamalla kevyesti delete-näppäintä ja siirtyä vapauden painottomaan tilaan.

Nyt HYYn jäsenille tarjous ma 14.9. ja ti 15.9. klo 19 ensi-iltanäytöksiin vain 10 € / lippu (norm. opiskelijahinta 18 €).

Lippujen määrää ei ole rajoitettu. Lippujen varaus p. 010 7331 331, mainitse koodi ”HYY yliopisto”. Liput lunastetaan Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja HYYn jäsenyyden todistava voimassa oleva opiskelijakortti tai yliopiston läsnäolotodistus on oltava mukana.

Lisätietoja esityksestä: http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/onnellisuuden-tasavalta/