Taidetta meille! – kymmenettä kertaa!

09.04.2015

Taidetta meille! järjestetään tänä keväänä kymmenettä kertaa. Tapahtumapäivänä 15. huhtikuuta Ateneumiin pääsee opiskelijakortilla ilmaiseksi sisään koko päivän ajan.

Huhtikuussa Ateneumissa on esillä Ismo Höltön valokuvanäyttely, joka kuvaa 1960-luvun lopun Helsinkiä ja helsinkiläisiä. Päivän ohjelmaan sisältyy myös croquis-työpaja ja interaktiivinen valokuvauspiste. Alkuillasta DJ Matilda Mela soittaa nostalgista diskoa ja kultakauden iskelmää Ateneumin viihtyisässä ravintola Tablossa. Luvassa on myös opiskelijahintaisia virvokkeita.

Kaiken tämän lisäksi jaossa on rajoitettu erä Taidetta Meille! (vai teille?) -haalarimerkkejä!

OHJELMA:

10–20: Opiskelijat ilmaiseksi Ateneumiin

16: Opastettu näyttelykierros (suomeksi)

17: Opastettu näyttelykierros (englanniksi)

15:30-18:30: Elävä kirjasto (voit lainata museonjohtajan tai espanjalaisen perunamunakasmestarin 2013)

16–19: Ole mallikas – elävästä mallista piirtämisen työpaja

17–19.30: DJ Matilda Mela (We Love Helsinki, It's Cookin') ja opiskelijahinnat @Ravintola Tablo

Tapahtumaa toteuttamassa: Ateneum, HYY, Frank, Helsingin Sanomat, HOK-Elanto ja KPMG Finland

MITÄ: Taidetta Meille!

MISSÄ: Ateneum