Tapio Reinekoski HYYn tiedottajaksi

18.12.2014

HYYn hallitus valitsi kokouksessaan 18.12.2014 valtiotieteiden kandidaatti Tapio Reinekosken ylioppilaskunnan tiedottajaksi. Reinekoski aloittaa työssään 12.1.2015.

Tiedottajana Reinekoski vastaa ylioppilaskunnan viestinnästä ja tukee HYYn vaikuttamistyötä. Tiedottajan tehtäviä ovat muun muassa tiedotteiden ja uutisten kirjoittaminen, HYYn jäsentiedotteen , ylioppilaslehtien HYY-sivujen ja ylioppilaskunnan erilaisten julkaisujen toimittaminen, viestintä sosiaalisessa mediassa, muiden työntekijöiden ja hallituksen jäsenten neuvominen ja auttaminen viestinnässä sekä yhteistyö Helsingin yliopiston viestijöiden kanssa.

30-vuotias Reinekoski on aiemmin työskennellyt muun muassa Night Visions -elokuvafestivaalin tiedottajana sekä toimittajana ja tiedottajana Aalto-yliopistossa. Hän on myös toiminut vapaana toimittajana ja kirjoittanut muun muassa Ylioppilaslehteen. Reinekoski opiskelee  viestintää Helsingin yliopistossa.

Lisätietoja:
HYYn hallituksen puheenjohtaja Anna-Maija Riekkinen