Tomi Söderström liiketoimintajohtajaksi HYY Yhtymään

18.12.2015

HYY Yhtymän liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Tomi Söderström. Söderström tulee vastaamaan HYY Yhtymän majoitus- ja ravintola-alan toiminnoista. Yhtymään Söderström siirtyy TallinkSiljalta, jossa hän on toiminut ravintolapalveluiden johtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässä helmikuussa 2016.

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan varallisuudenhoitoyhtiö, joka on keskittynyt kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä mara-alan liiketoimintaan. Liiketoiminnan brändejä ovat HYY Ravintolat, UniCafe sekä Hostel Domus Academica.

Liiketoimintajohtajana Tomi Söderströmin tehtäviin kuuluu kehittää ja toteuttaa HYY Yhtymän uudistunutta strategiaa. Söderström kuuluu HYY Yhtymän johtoryhmään ja raportoi yhtymän toimitusjohtajalle.

– Olen innoissani uudesta haasteesta. Minulla on monipuolinen HoReCa-alan kokemus, jota nyt pääsen hyödyntämään uudesta näkökulmasta. Uskon että HYY Ravintoloiden ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa pystymme kehittämään palveluitamme entistä houkuttelevammaksi, Tomi Söderström kertoo.

- Toivotan Tomin lämpimästi tervetulleeksi Yhtymään! Tomilla on vahvaa kokemusta asiakaskokemuksen kehittämisestä ja hän tuntee intohimoa asiakaskeskeiseen tekemiseen. Nämä ovat meille menestyksen avaimia uudistaessamme HYY Yhtymän palveluliiketoimintoja, toteaa HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.