Toukokuun tarjous HYYn jäsenille: 13 Sunken Years Kansallisteatterissa erikoishintaan 10 €

05.05.2015

Skotlantilaista teatteria näkee harvoin Suomessa!  Toukokuun tarjouksena HYYn jäsenille on Paula Salmisen näytelmä 13 Sunken Years skottilaisittain toteutettuna.

Lea-palkitun teoksen tulkitsee yhteistuotantona kaksi merkittävää skottiryhmää Lung Ha ja Stellar Quines. 13 Sunken Years on ryhmien ensimmäinen yhteistuotanto, joka sai tunnustusta myös Edinburghin teatterifestivaaleilla.

Näytelmä on englanniksi, tekstitys suomeksi.

Vierailunäytännöt nähdään Pienellä näyttämöllä torstaina 21.5.2015  ja perjantaina 22.5.2015 kello 19.00. Liput HYYn jäsenille vain 10 €/lippu (norm. opiskelijalippu 18,50 €). Lippujen kertaostomäärää ei ole rajoitettu.

Lippujen varaus p. 010 7331 331, mainitse koodi ”HYY". Liput lunastetaan Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja HYYn jäsenyyden todistava opiskelijakortti on oltava mukana.

Lisätietoja esityksestä englanniksi:  http://www.kansallisteatteri.fi/esitykset/13-sunken-years-in-english/