Tule mukaan valiokuntiin!

25.02.2015

Mikä ihmeen valiokunta? HYYn valiokunnat järjestävät maaliskuussa uusien illat. Nyt jos koskaan on aika käydä katsomassa mitä valiokunnissa tapahtuu. Koe, tutustu ja innostu!

Fuksitoimintavaliokunta

Tervetuloa viettämään uusien iltaa hyvässä seurassa, kokkailun parissa! Samalla tutustut HYYn fuksitoimintavaliokuntaan. Järjestämme uusien illan keskiviikkona 18.3. klo 17.00 Rydmanissa, Kaivotalossa (saapumisohjeet: hyy.helsinki.fi/fi/järjestöt/tilat/kokoustilat).
Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen nina.lukin(at)helsinki.fi. Ilmoitathan myös mahdollisesta erityisruokavaliostasi.

Järjestövaliokunta

Oletko ikinä käynyt Uuden ylioppilastalon katolla, järjestänyt katusitsejä päärakennuksen edessä tai esitellyt Uuden ylioppilastalon roskahuonetta frakki päällä? Tätä kaikkea ja paljon muuta on HYYn järjestövaliokunta.
Tule tutustumaan HYYn järjestövaliokunnan uusien iltaan torstaina 19.3. klo 16.
Aloitamme uusien illan käymällä Uuden ylioppilastalon katolla, jonka jälkeen esittelemme toimintaamme samaisen rakennuksen tiloissa.

MITÄ: Järjestövaliokunnan uusien ilta
MISSÄ: Mannerheimintie 5A, 1 krs.
MILLOIN: 19.3. klo 16:00

Kampusviljelyvaliokunta

Kampusvilelyvaliokunnan uusien ilta järjestetään 17. maaliskuuta, kello 18:30 alkaen, kokoushuone Rydmannissa (Kaivokatu 10 A, 9. kerros). Illassa pääsee puristamaan mehua erilaisista vihanneksista ja hedelmistä. Lisäksi osallistujat voivat kylvää itselleen esikasvatettavia siemeniä.

Kehitysyhteistyövaliokunta
HYYn kehitysyhteistyövaliokunta järjestää maaliskuun lopussa keskusteluillan Suomen kehitysyhteistyöstä ja siihen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä. Tiedossa mielenkiintoista keskustelua ja tietysti kehy-valiokunnan tapaan herkullista tarjottavaa. Kaikki HYYn jäsenet ovat enemmän kuin lämpimästi tervetulleita!

Tapahtumapaikka ja tarkempi aika selviävät tulevina viikkoina seuraamalla esimerkiksi kehy-valiokunnan facebook-sivua: www.facebook.com/HYYKehyvaliokunta
tai blogiamme: blogs.helsinki.fi/kehy-valiokunta.

Koulutuspoliittinen valiokunta

Mitä: Uusien kopojen ilta
Missä: Cajsa, Mannerheimintie 5 B
Milloin: 10. maaliskuuta 2015 klo 18:00

Vastoin yleisiä uskomuksia, koulutuspoliitikot osaavat muutakin kuin jääräillä, kokoustaa ja korkata seriffipulloja. Etkö usko? No tuu vaikka ite kahtomaan!

Kaikki koulutuspoliittisen valiokunnan toiminnasta kiinnostuneet ovat siis tervetulleita - erityisesti toivomme paikalle uskaltautuvan vastikään sisäisen koponsa löytäneitä uusia toimijoita. Tarkempi ohjelma päivitetään tapahtumaan pian, mutta luvassa on ainakin ruokaa ja rentoa tutustumista. Leikkimielinen kokoussimulaatio mahdollinen, ellei puheenjohtajistoa pysäytetä ajoissa.

www.facebook.com/events/345739585623790/

Kulttuurivaliokunta

Mitä: Uusien ilta
Missä: Uusi ylioppilastalo, 3 krs., Bauvoir-huone
Milloin: 19.3. klo 17-23

Sukukansavaliokunta
Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa toimii 1995 perustettu sukukansavaliokunta, joka tukee kielisukulaistemme pyrkimyksiä vaalia omaa kieltään ja kulttuuriaan. Tärkein väline siihen on
sukukansakeräys: HYYn jäsenmaksun yhteydessä opiskelijat voivat maksaa vapaaehtoisen keräysmaksun. Valiokunnan tehtävä on suunnata kertyneitä varoja suomalais-ugrilaisten vähemmistöjen hankkeille.
Sukukansavaliokunta kutsuu kaikki sukukansa-asioista kiinnostuneet uusien iltaan, tutustamaan sukukansavaliokunnan toimintaan.

Sukukansavaliokunnan uusien ilta järjestetään 11.3. klo 18 Kaivokatu
10 A, 9. kerroksessa, Kaivotalon kokoustila Batmanissä. Paikalla on myös pientä purtavaa ja tietysti jutustelua sukukansa-aiheista.

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen valiokunta

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen valiokunnan uusien ilta järjestetään torstaina 19.3. klo 17 alkaen Uuden ylioppilastalon Sparressa. Illan teemana on verkostoituminen, vaikuttaminen ja tavoitteiden saavuttaminen. Tilaisuuteen on kutsuttu puhujaksi Niilo Toivonen, joka vetää illan aikana lobbaus- ja verkostoitumiskoulutuksen. Tämän jälkeen on luvassa tarjoiluja ja maailmanparannusta viinin äärellä.
Myös saunomismahdollisuus on suunnitteilla.

Ympäristövaliokunta

Ympäristövaliokunta järjestää uusien illan ma 30.3. klo 18 alkaen kokoustila Rydmanissa (osoite: Kaivokatu 10 A, 9. kerros). Illan ohjelmassa on Ympäristövaliokunnan esittely sekä ympäristöaiheinen dokumenttielokuva. Tarjolla on myös pientä purtavaa.