Tule mukaan valiokuntiin!

07.02.2019

Innostaako sinua tapahtumatuotanto, ympäristöasiat, järjestötoiminta tai vaikkapa kehitysyhteistyö? Lähde mukaan HYYn valiokuntien toimintaan! Valiokunnissa pääset tekemään juuri sinua kiinnostavia asioita ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Uusien iltoja järjestetään helmi-maaliskuussa, mutta toimintaan ovat ehdottomasti kaikki tervetulleita milloin vain!

Järjestövaliokunta

Mikä ihmeen järjestövaliokunta ja mitä se oikeastaan edes tekee? Voinko minä vaikuttaa siihen, mitä valiokunta puuhaa kuluvana vuonna?

Saat näihin kysymyksiin vastauksen saapumalla järjestövaliokunnan uusien iltaan maanantaina 18.2. klo 17.00 alkaen Topeliukseen (Keskustoimisto, Uusi ylioppilastalo, 2. krs). Tule rennosti tutustumaan järjestövaliokunnan toimintaan ja toimijoihin sekä matalalla kynnyksellä ideoimaan tulevalle vuodelle tapahtumia järjestötoimijoille!

Rohkeasti mukaan!

Kaksikielisyysvaliokunta

Tervetuloa uusien iltaan tutustumaan kaksikielisyysvaliokunnan toimintaan! Ilta on samalla kaksikielisyysvaliokunnan toinen tapaaminen tänä vuonna. Ilta sisältää hauskaa ohjelmaa, ja tarjolla on kahvia sekä pientä purtavaa. Keväällä luvassa on vaalipaneeli, ekskursioita sekä kaksikielisyyskyselyn tuloksiin tarkemmin tutustumista yhdessä. Uusien ilta pidetään 27.2. klo 18 Sparressa, HYYn keskustoimistolla Uudella ylioppilastalolla.

Kehitysyhteistyövaliokunta

Oletko kiinnostunut globaalista oikeudenmukaisuudesta? Haluaisitko lähteä mukaan HYYn valiokuntatoimintaan? Tiesitkö, että ylioppilaskuntasi tekee kehitysyhteistyötä? Ja että sillä on hanke Mosambikissa?

Kehitysyhteistyövaliokunnan Mosambik + uusien ilta Alina-salissa 19.3. tarjoaa mahdollisuuden kuulla ja oppia HYYn Mosambikissa toteutettavasta hankkeesta, mosambikilaisesta kulttuurista ja yhteiskunnasta, tutustua kehy-valiokunnan toimintaan ja lähteä siihen mukaan. Tule siis viettämään rento ilta kanssamme kehyn ja Mosambik-hankkeen merkeissä, mikäli valiokuntamme, Mosambik tai kehitysyhteistyö sai sinut kiinnostumaan! Tapahtuma on avoin kaikille HYYn jäsenille. Tilaisuudessa on ruokatarjoiluja. Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Opintovaliokunta

Tervetuloa Opintovaliokunnan toimintaan! Opintovaliokunta toimii osana ylioppilaskunnan edunvalvonta- ja koulutuspolitiikkatoimintaa. Toiminnassamme pääset tutustumaan muihin opintotoimijoihin, tekemään ylioppilaskunnan laajuista opintovaikuttamista ja kuulla korkeakoulupolitiikan uusista tuulista. Valiokunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki koponmieliset olitpa sitten fuksi tai kokenut järjestöhai!

Uusien illassa pääset tutustumaan toimintaamme, tapaamaan muita opintoaktiiveja ja viettämään mukavaa iltaa huikeiden tyyppien seurassa! Uusien ilta järjestetään tiistaina 26.2. klo 17 alkaen kokoushuone Topeliuksessa Uudella ylioppilastalolla.

Tapahtumavaliokunta

Onko sinulla palava tahto tapahtumien järkkäämiseen tai villejä ideoita tapahtumille? Oletko kyllästynyt ainaiseen teorioiden pyörittelyyn ja tahtoisit päästä käyttämään taitojasi käytännössä? Tapahtumavaliokunta HUMUssa pääset kurkistamaan HYYn tapahtumien kulisseihin ja vaikuttamaan itse niiden sisältöön! HUMUn kautta ovesi aukeaa työstämään mitä vauhdikkaampia tempauksia ja bileitä mitä parhaimmassa ryhmässä. Sinulle annetaan tilaisuus tuoda esiin omaa osaamistasi sekä pääset laittamaan omia ideoitasi pöytään osana HYYn tapahtumaporukkaa. Haluamme juuri sinut mukaan!

MITÄ: Tapahtumavaliokunta HUMUn uusien ilta
MISSÄ: HYYn keskustoimisto (Sparre), Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A, 2 krs.
MILLOIN: 26.2. klo 18.00 alkaen
KENELLE: Juuri sinulle!
MIKSI: Koska tapahtumat!

Ympäristövaliokunta

Herättävätkö ympäristöasiat sinussa halun toimia ja parantaa ympäristötietoisuutta yliopistolla? Ympäristövaliokunnassa pääset mukaan järjestämään ympäristöteemaisia tapahtumia, vierailuita kuin leffailtojakin ja viihtymään samanhenkisessä seurassa. Keväälle on muun toiminnan lisäksi suunnitteilla kirpputoriappro huipentuen vaatteidenvaihtotapahtumaan. Tule mukaan ideoimaan!

Ympäristövaliokunnan uusien ilta järjestetään torstaina 21.2.2019 klo 18.00 kokoushuone Sparressa, Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A, 2. kerros). Tarjolla pientä naposteltavaa!