Tule tekemään Fuksiseikkailua 2015!

13.08.2015

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta järjestää Suomen suurimman fuksitapahtuman keskiviikkona 30.9. Lähde mukaan toivottamaan uudet opiskelijat tervetulleeksi ja tule vapaaehtoiseksi Fuksiseikkailuun!

Mikä Fuksiseikkailu?
Fuksijoukkueet kiertävät HYYn, opiskelijajärjestöjen ja yliopiston rasteilla. Kisaan osallistuu noin 2000 seikkailijaa. Tapahtuma alkaa Kaivopihalta, mistä joukkueet levittäytyvät ympäri kaupunkia ja kokoontuvat illalla seikkailun huipentaville jatkoille The Circukseen. Lisätietoja ja tapahtuman aikataulu löytyvät osoitteesta www.hyy.fi/fuksiseikkailu

Miksi lähteä mukaan?
Fuksiseikkailu tarjoaa mahdollisuuden päästä tekemään fuksisyksyn tärkeintä suurtapahtumaa ja tulla mukaan näyttämään fukseille, mitä kaikkea mahtavaa opiskelijaelämä voi tarjota. Talkoolaiset pääsevät myös juomalipuilla varustettuina jatkobileisiin The Circukseen, jossa viihdyttävät Roope Salminen & Koirat sekä DJ:t Skenikswee ja Ottopetteri. Tämän lisäksi vapaaehtoisille järjestetään perjantaina 9.10. klo 17.00 alkaen kiitosilta ja halukkaat saavat myös talkootodistukset.

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään?
Jokainen vapaaehtoinen tekee noin neljän tunnin talkoovuoron klo 13.00-00.00 välillä erikseen sovittavissa tehtävissä. Kaikille vapaaehtoisille pidetään yhteinen infoilta torstaina 24.9. klo 17.00-19.00. Infoiltaan osallistuminen on välttämätöntä.

Vapaaehtoishaku päättyy torstaina 17.9. klo 12.00, ja kaikkiin otetaan yhteyttä perjantaina 18.9.

Fuksiseikkailusta tulee tänä vuonna suurempi ja mahtavampi kuin koskaan, joten lähde mukaan nauttimaan fuksihulinasta!

Täytä hakulomake täällä: http://goo.gl/forms/RekSSaQzau