Vaikuta HYYn toimintaan ja nauti hyvästä seurasta valiokunnissa vuonna 2012!

18.01.2012

Mikä mättää järjestöpalveluissa? Keiden puolesta HYYn tulisi kolkutella eduskuntatalon ovia?

Kaikille jäsenille avoimet valiokunnat ovat hyvä tapa vaikuttaa ylioppilaskunnassa tai järjestää toimintaa koko jäsenistölle. Valiokunnissa pohditaan, suunnitellaan ja valmistellaan toimintaa ja monet valiokunnat järjestävät myös omia tapahtumiaan. Esimerkiksi tuutorivaliokunta muun muassa vastaa uusien opiskelijoiden vastaanotosta ja kulttuurivaliokunta suunnittelee ja järjestää HYYn kulttuuritapahtumia. Valiokunnissa tapaat lisäksi samoista asioista kiinnostuneita hyyläisiä yli tiedekuntarajojen!

Ilmoittautuminen valiokuntaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 20.1.2012 mennessä on toivottavaa. Voit kuitenkin lähteä mukaan valiokuntatoimintaan missä tahansa vaiheessa vuotta! Ilmoittautumislomake: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/32359/lomake.html

Lisää tietoa vuoden 2012 valiokunnista löydät HYYn nettisivuilta Valiokunnat-sivulta.

Tiedot valiokuntien perustamiskokouksista ilmestyvät valiokuntien sivuille vuoden alussa!

Vuonna 2012 perustetaan seuraavat valiokunnat:

Opintoasiainvaliokunta
Kansainvälisten asioiden valiokunta
Kaksikielisyysvaliokunta
Kulttuurivaliokunta
Ympäristövaliokunta
ESN-valiokunta
Järjestövaliokunta
Tuutorivaliokunta
Sukukansavaliokunta
Kehitysyhteistyövaliokunta

HYYn hallitus perustaa opiskelijoiden vaikutuskanaviksi vuoden aikana myös muita ylioppilaskunnan jäsenille avoimia työryhmiä ja toimikuntia, kuten kaupunkivaikuttamisen työryhmän, terveyspoliittisen työryhmän ja jatko-opiskelijatoimikunnan. Näistä lisätietoa seuraa myöhemmin.