Valintaesitykset opiskelijaedustajista tiedekuntaneuvostoihin ja yliopistokollegioon on julkaistu!

02.11.2017

Tiedekuntakohtaisten valintatoimikuntien laatimat valintaesitykset opiskelijaedustajiksi tiedekuntaneuvostoihin ja yliopistokollegioon kaksivuotiskaudelle 2018–2019 on julkaistu. Kaikkiin valintaesityksiin voit tutustua täällä. Valintaesitykset ovat vasta esityksiä, eikä opiskelijaedustajia ole vielä valittu.

Tiedekuntaneuvostojen opiskelijaedustajat valitsee HYYn hallitus marraskuun aikana. Yliopistokollegion opiskelijaedustajat valitsee HYYn edustajisto kokouksessaan 4.12.2017. Tieto valituista opiskelijaedustajista julkaistaan mahdollisimman pian sen jälkeen, kun valinnat on tehty. Lisätietoja valintaesityksistä antaa valintakoordinaattori Jenna Sorjonen, puh. 050 3255202, jenna.sorjonen(at)hyy.fi.

Uusien opiskelijaedustajien kaksivuotinen toimikausi alkaa 1.1.2018. HYY järjestää opiskelijaedustajille koulutustilaisuuksia joulu-tammikuussa.