Valiokunnat ovat suunnitelleet toimintaansa vuodelle 2014

24.04.2014

HYYn valiokunnat tekevät paljon ja monenlaista kuluvana vuonna. Vaikka vuotta on jo suunniteltu ja paljon jo tehty, mukaan toimintaan pääsee edelleen! Liity mieleisesi valiokunnan sähköpostilistalle: http://hyy.helsinki.fi/fi/yhteystiedot-faq/s%C3%A4hk%C3%B6postilistat tai ota yhteyttä valiokuntien puheenjohtajiin: http://hyy.helsinki.fi/fi/yhteystiedot-faq/valiokunnat

Esimerkkejä valiokuntien toiminnasta tänä vuonna:

ESN-valiokunta uudistuu muuttumalla valiokunnasta järjestöksi nimeltä ESN-HYY. Toimintaan kuuluu jatkossakin vaihto-opiskelijoiden edunvalvontaa sekä runsaasti erilaisia tapahtumia.

Järjestövaliokunta on mukana toteuttamassa kaikille järjestötoimijoille tarkoitettua Virityspäivää 25.4. Lisäksi se toteuttaa jo perinteeksi muodostuneen puheenjohtajaseminaarin.

Kaksikielisyysvaliokunnan suunnitelmiin kuuluu erilaisia iltoja, sitsejä ja ekskursioita, joilla pääsee tutustumaan kaksikieliseen toimintaan.

Kehitysyhteistyövaliokunta uudistaa visuaalista ilmettään ja järjestää muunmuassa Kehitysyhteistyöviikon syksyllä. Lisäksi valiokunta jatkaa erilaisten kehitysyhteistyöhankkeiden toteuttamista.

Koulutuspoliittinen valiokunta tekee edunvalvontatyötä esimerkiksi tulostuskiintiöihin liittyen. Se on myös mukana kehittämässä verkostoa hallinnon opiskelijaedustajille.

Kulttuurivaliokunta haluaa tuoda yhteen kulttuurijärjestöjen toimijoita. Aivan erityisen tärkeä tapahtuma valiokunnalle on vappu, sillä HYY lakittaa Mantan.

Sukukansavaliokunta jatkaa sukukansahankkeiden toteuttamista ja järjestää erilaisia teemapäiviä, kuten kuolleiden uralilaisten kielten muistopäivän 20.9.

Tuutorivaliokunta järjestää tuutoreille koulutusillan ja on mukana uudistamassa HYYn uusien opiskelijoiden vastaanottoa.

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen valiokunta on toteuttamassa eurovaalipaneelia, järjestää sitsit Pride-viikolla ja osallistuu Asunnottomien yöhön.

Ympäristövaliokunta pyrkii kehittämään toiminnastaan entistä aktiivisempaa. Valiokunta järjestää koulutusta järjestöjen ympäristövastaaville, ja aikoo tuottaa infomateriaalia myös kv-opiskelijoille.