Vastaa kandipalautteeseen ja komenna kaverisikin vastaamaan

11.03.2014

Harmittaako tulostuskiintiöiden leikkaus? Onko säästöpolitiikka kaventanut kurssikirjatarjontaa? Jäikö suosikkikurssisi järjestämättä yliopiston tiukan budjetin takia? Nyt juuri sinä voit auttaa tilanteen korjaamisessa!

Valtakunnallinen kandipalautekysely on auki 3.-21.3.2014. Vastaaminen on tärkeää, sillä yksikin lisävastaus tuo yliopistolle paljon lisää rahaa. Kohua herättäneen tulostusuudistuksen säästöjä vastaava rahasumma olisi saavutettavissa vain 17 lisävastauksella.

Kyselylinkki on lähetetty vuoden 2013 syksyllä kandiksi valmistuneille opiskelijoille. Yliopisto arpoo vastaajien kesken iPadeja ja huppareita - mutta parhaat tulokset saadaan puskaradion avulla! Kanna kortesi kekoon ja paranna opiskelijoiden tilannetta yliopistolla: vastaa itse tai pyydä kandiksi valmistunutta pyydä kaveriasi vastaamaan kandipalautteeseen!