Vastaa kandipalautteeseen ja komenna kaverisikin vastaamaan

06.10.2014

Onko säästöpolitiikka kaventanut kurssikirjatarjontaa? Harmittaako Alexandrian yökäyttökatko? Jäikö suosikkikurssisi järjestämättä yliopiston tiukan budjetin takia? Nyt juuri sinä voit auttaa tilanteen korjaamisessa!

Valtakunnallinen kandipalautekysely on auki 17.10.2014 asti.  Vastaaminen on tärkeää, sillä yksikin lisävastaus tuo yliopistolle paljon lisää rahaa. Yökäyttökatkosta saatuja säästöjä vastaava rahasumma olisi saavutettavissa noin 40 lisävastauksella.

Kyselylinkki on lähetetty vuoden 2014 keväällä kandiksi valmistuneille opiskelijoille. Yliopisto arpoo vastaajien kesken iPadeja ja huppareita - mutta parhaat tulokset saadaan puskaradion avulla! Kanna kortesi kekoon ja paranna opiskelijoiden tilannetta yliopistolla: vastaa itse tai pyydä kandiksi valmistunutta pyydä kaveriasi vastaamaan kandipalautteeseen!