Vastaa Opiskelijan kaupunki -kyselyyn!

15.09.2015

Haluatko vaikuttaa opiskelijoiden asumiseen ja kaupunkisuunnitteluun pääkaupunkiseudulla? Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus kerää yhdessä pääkaupunkiseudun ylioppilas- ja opiskelijakuntien World Student Capital -verkoston kanssa syyslukukauden alussa opiskelijoiden mielipiteitä ja ideoita pääkaupunkiseudun kehittämiseen opiskelijaystävällisemmäksi asumisen, liikenteen sekä kaupunkiviihtyvyyden kannalta.

Kysely on kaksiosainen, ja voit oman ehtimisesi ja mielenkiintosi mukaan vastata vain suppeaan, karttapohjaiseen kyselyyn opiskelija-asumisen, kaupunkiviihtyvyyden ja joukkoliikenteen kehitysideoista (vastaat vain niihin kohtiin, joista sinulla on idea tai mielipide) tai laajempaan kyselylomakkeeseen, jossa kysymme tarkempia näkemyksiäsi liikkumiseen ja kaupunkiviihtyvyyteen.

Kyselyllä kerättävällä aineistolla on tarkoitus saada opiskelijan ääni paremmin kuuluviin pääkaupunkiseudun ja opiskelija-asumisen kehittämisessä. Tuloksia hyödynnetään opiskelijoita koskevan päätöksenteon sekä kaupunkisuunnittelun tukena. Arvostamme suuresti vaivannäköäsi, ja jokainen vastaus on arvokas, sillä haluamme ideoita eri kaupunginosista sekä kaikkien korkeakoulujen opiskelijoilta. Kaikkien kyselyn loppuun asti täyttäneiden kesken arvotaan 20 kpl lahjakortteja (á 10 € kpl) S-ryhmän kauppoihin.

Siirry kyselyyn tästä

Tutkimuksen toteuttajista:
Muita yhteistyökumppaneita hankkeessa ovat mm. pääkaupunkiseudun korkeakoulut, Helsingin ja Espoon kaupungit sekä pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöt. Tutkimuksen toteutuksesta ja tiedonkeruusta vastaa Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus.

Lisätietoa World Student Capital -verkoston nettisivuilta

Tai sähköpostitse: