Wanted: Esiintyjiä HYYn tapahtumavaliokunnan bändi-iltaan!

24.10.2017

Hei opiskelija-muusikko - kiinnostaisiko sinua tai yhtyettäsi keikkailla HYYn tapahtumavaliokunnan bändi-illassa 21.11.?

HYYn tapahtumavaliokunta järjestää opiskelijataustaisten bändien bändi-illan Ravintolalaiva Wäiskissä (Hakaniemenranta 11) tiistaina 21.11. klo 18-01. Bändi-ilta on osa HYYn 149. vuosijuhlaviikkoa, ja sen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta opiskelijayhteisön parissa toimivista bändeistä ja musiikkiprojekteista sekä tarjota opiskelijoille samaistuttavaa kulttuuritarjontaa.

Kiinnostaako sinua tai yhtyettäsi keikka? Mahtavaa! Ota yhteyttä joko osoitteeseen tapahtumatjakulttuuri@gmail.com tai facebookin kautta HYYn tapahtumat & kulttuuri -sivulle 8.11. mennessä – samaisiin osoitteisiin voi lähettää myös kaikki tapahtumaan liittyvät kysymykset. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä bändinne kokoonpano, musiikkinne edustama genre (tai taiteelliset esikuvat), yhteyshenkilönne sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä mahdollinen roudauksen tarve. Jos olette julkaisseet musiikkianne esim. SoundCloudissa tai YouTubessa, liittäkää mukaan linkki, jotta voimme perehtyä tuotantoonne. Jokaiselle bändi-illan bändille on varattu n. 30-40 min esiintymisaikaa. Valituille bändeille ilmoitetaan 10.11.