Yliopiston kirjastot tarvitsevat opiskelijanäkökulmaa!

29.02.2012

Ovatko laina-ajat liian lyhyitä? Eikö kurssikirjoja koskaan ole tarpeeksi? Meneekö kirjasto liian aikaisin kiinni? Ovatko kirjaston tietokoneet aina varattuja ja kaiken lisäksi vanhoja ja hitaita? Onko lukusali ankea? Ei hätää, voit vaikuttaa!

HAE YLIOPISTON KIRJASTON OPISKELIJATOIMIKUNTAAN
Helsingin yliopiston kirjaston opiskelijatoimikunnan tehtävänä on toimia opiskelijoiden ja kirjaston keskustelu- ja yhteistyöfoorumina ja osallistua kirjaston palveluiden kehittämiseen. Toimikunta käsittelee mm. seuraavia opiskelijoiden kirjastopalveluja sekä niihin liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä: kokoelma- ja oppimateriaalipalvelut, tila- ja laitepalvelut, opetus- ja neuvontapalvelut sekä viestintä ja tiedotus opiskelijoille.

Kirjaston opiskelijatoimikuntaan haetaan opiskelijajäseniä 31.12.2013 päättyvälle toimikaudelle seuraavasti:
Keskustakampus: 3 varajäsentä
Kumpula, Meilahti, Viikki: kultakin kampukselta 2 jäsentä ja varajäsentä, joista toinen voi olla kampuskirjaston neuvottelukunnan jäsen

HAE KAMPUSKIRJASTOJEN NEUVOTTELUKUNTIIN
Kullakin yliopiston neljällä kampuksella on kampuskirjastoneuvottelukunta, jonka tehtävinä on mm. toimia keskustelu- ja yhteistyöfoorumina sekä osallistua kirjastopalveluiden strategiasuunnitteluun ja kehittämiseen. kampuskirjastoneuvottelukunnissa ovat edustettuina kampuksilla toimivien tiedekuntien ja
erillisten laitosten henkilöstö, opiskelijat, kirjaston henkilöstö sekä yliopiston yhteistyötahot.

Kampuskirjastoneuvottelukuntiin haetaan opiskelijajäseniä 31.12.2013 päättyvälle toimikaudelle seuraavasti:
Keskustakampus: Perustutkinto-opiskelijoista 1 varajäsen, jatko-opiskelijoista 1 jäsen ja 1 varajäsen
Kumpula: Perustutkinto-opiskelijoista 1 jäsen ja 1 varajäsen, jatko-opiskelijoista 1 jäsen ja 1 varajäsen
Meilahti: Perustutkinto-opiskelijoista 1 jäsen ja 1 varajäsen, jatko-opiskelijoista 1 jäsen ja 1 varajäsen
Viikki: Perustutkinto-opiskelijoista 2 varajäsentä, jatko-opiskelijoista 1 jäsen ja 1 varajäsen
Kampuskirjastoneuvottelukuntiin valittavien opiskelijoiden tulee opiskella kyseisellä kampuksella.

Ylioppilaskunnan hallitukselle osoitetut, perustellut hakemukset tulee toimittaa ylioppilaskunnan keskustoimistolle (Mannerheimintie 5 A, 2. krs., 00100 HELSINKI) tai sähköpostitse osoitteeseen halloped-haku(ät)hyy.fi viimeistään maanantaina 12.3.2012 kello 12.00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Aaro Häkkinen, puh. 050 543 8460, sähköposti aaro.hakkinen(ät)hyy.fi.