Ylioppilaiden laskiaisrieha 8.3. – tule katsomaan opintotuen alamäkeä!

28.02.2011

Pääkaupunkiseudun ylioppilaiden perinteinen laskiaisrieha järjestetään tiistaina 8. maaliskuuta klo 12–16 Ullanlinnanmäellä. Mäenlaskun lisäksi tarjolla on mm. musiikkia, hernerokkaa ja erilaisia kilpailuja. Pue lämmintä päälle ja tule mukaan hauskanpitoon! Muistathan myös pitää Ulliksen siistinä ja kerätä mahdolliset roskat pois luonnosta.

Mukana alamäessä on myös opintotuki, joka on 1.3. lähtien ainoa sosiaalietuus, jota ei ole sidottu kansaneläkeindeksiin. Ota kaverisi mukaan ja tule Ullikselle klo 14.00 katsomaan opintotuen alamäkeä: mikä kaikki muu laskeekaan, jos opiskelijoiden riittävästä toimeentulosta ei pidetä huolta? Mukana tempaamassa paremman opintotuen puolesta on myös kansanedustajia.

Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja opintotukitempauksesta löytyy osoitteesta www.laskiaisrieha.fi.