Ylioppilaiden soihtukulkue 6.12.2014 – ilmoita järjestösi mukaan!

18.11.2014

Pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat HYY, AYY, TaiYO ja SHS järjestävät ylioppilaiden perinteisen, tunnelmallisen itsenäisyyspäivän soihtukulkueen lauantaina 6.12.

Kulkueen järjestäytyminen ja soihtujen jakaminen alkaa klo 16 Väinämöisen kentän ja Hietaniemen hautausmaan portin välimaastossa. Kulkue lähtee kohti Senaatintoria noin klo 17, kulkee keskustan kautta ja ohittaa Presidentinlinnan, jossa tasavallan presidentti tervehtii kulkuetta. Senaatintorin kansalaisjuhla alkaa 17:55, ja ohjelmassa on mm. kaupunginjohtaja Jussi Pajusen ja ylioppilaskuntien edustajien puheet sekä kuorolaulua. Tilaisuus päättyy n. klo 18:15. Pukeutukaa lämpimästi ja asettakaa ylioppilaslakki päähän!

HYYn piirissä toimivia järjestöjä pyydetään ilmoittamaan, osallistuuko lippunne seppeleenlaskuun Sankariristille (järjestäytyminen klo 15.30) ja kulkueeseen. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 3.12. osoitteeseen hanna.hynynen@hyy.fi. Lisätietoja antaa asiantuntija-tuottaja Hanna-Maaria Hynynen, puh. 050 537 2831.

Lisätietoa ja ohjeita: http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi (verkkosivu päivitetään marraskuun aikana)