Ylioppilaiden soihtukulkue 6.12.2015 – ilmoita järjestösi mukaan!

17.11.2015

Pääkaupunkiseudun ylioppilaskunnat HYY, AYY, TaiYO ja SHS järjestävät ylioppilaiden perinteisen itsenäisyyspäivän soihtukulkueen sunnuntaina 6.12.

Kulkueen järjestäytyminen ja soihtujen jakaminen alkaa klo 16 Väinämöisen kentän ja Hietaniemen hautausmaan portin välimaastossa. Kulkue lähtee kohti Senaatintoria noin klo 17, kulkee keskustan kautta ja ohittaa Presidentinlinnan, jossa tasavallan presidentti tervehtii kulkuetta. Senaatintorin kansalaisjuhla alkaa 17:55, ja ohjelmassa on mm. kaupunginjohtaja Jussi Pajusen ja ylioppilaskuntien edustajien puheet sekä kuorolaulua. Tilaisuus päättyy n. klo 18:15. Pukeutukaa lämpimästi ja asettakaa ylioppilaslakki päähän!

HYYn piirissä toimivia järjestöjä pyydetään ilmoittamaan, osallistuuko lippunne seppeleenlaskuun Sankariristille (järjestäytyminen klo 15.30) ja kulkueeseen. Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 3.12. osoitteeseen pasi.pykalisto@hyy.fi. Lisätietoja antaa HYYn hallituksen jäsen Pasi Pykälistö, p. 050 325 8041.

Lisätietoa ja ohjeita: http://itsenaisyyspaiva.ayy.fi (verkkosivu päivitetään marraskuun aikana)