Ylioppilaslehden päätoimittajaksi Antti Pikkanen

24.04.2014

HYYn edustajisto on kokouksessaan 23.4.2014 valinnut Ylioppilaslehden päätoimittajaksi filosofian ylioppilas Antti Pikkasen, 22. Hän aloittaa kaksivuotisen kautensa elokuun alussa.

Antti Pikkanen on työskennellyt aiemmin muun muassa Helsingin Sanomissa, Ylioppilaslehti Ainossa ja City-lehdessä. Pikkanen opiskelee kotimaista kirjallisuutta, sukupuolentutkimusta ja suomen kieltä Helsingin yliopistossa.

Vuonna 1913 perustettu Ylioppilaslehti on maamme vanhin ja laajalevikkisin suomenkielinen ylioppilaslehti. Ylioppilaslehti käsittelee opiskelijamaailmaa ja korkeakoulupolitiikka, sekä kulttuuria ja yhteiskuntaa. Se on myös itse aktiivinen keskustelija. Lehden paperiversion levikki on 35 000 kappaletta.

Valtaosa Ylioppilaslehden lukijoista on Helsingin yliopiston opiskelijoita. Lehteä Ylioppilaslehden kustannus Oy, joka on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama voittoa tavoittelematon yritys.

Lisätietoja:
HYYn puheenjohtaja Anna-Maija Riekkinen, anna-maija.riekkinen(at)hyy.fi, 050 543 9610