Kampuskohtaamispaikat

Järjestä kohtaaminen kampuksella!

Mitä hauskaa olisit aina halunnut tehdä kampuksella yhdessä, mutta sopivaa tilaa ei ole ollut? Helsingin yliopisto viettää ensi vuonna 375-juhlavuottaan. Sen kunniaksi kampuksilla avautuvat 21.1. kampuskohtaamispaikat, joissa kenen tahansa on mahdollista viettää aikaa kahvikupin ääressä tai ladata kännykkänsä. Juhlavuoden aikana opiskelijoiden ja opiskelijajärjestöjen on mahdollista järjestää ohjelmaa näissä paikoissa aina keskiviikkoisin. Kampuskohtaamispaikkaa voi käyttää esimerkiksi käytäväkahvitusten tai -luentojen järjestämiseen, lautapelituokioihin tai vaikkapa työpajojen tilana. Vain taivas on rajana, kunhan ohjelma on avointa kaikille kampuslaisille fuksista professoriin.

Varaa kohtaamispaikka käyttöösi kalenterista: http://hyy.helsinki.fi/kkp/

Kampuskohtaamispaikan käyttöohje

Helsingin yliopiston 375-juhlavuoden kunniaksi Viikin, Meilahden ja Kumpulan kampuksille rakennetaan kampuskohtaamispaikat, joissa jokainen kampuslainen voi viihtyä, tavata ihmisiä ja vaikka ladata kännykkänsä. Vuoden aikana opiskelijat ja opiskelijajärjestöt voivat varata näitä tiloja käyttöönsä ja järjestää niissä ohjelmaa koko kampusyhteisölle.

Kampuskohtaamispaikalla voi järjestää ohjelmaa joka keskiviikko klo 14–17. Tila tulee kuitenkin varata hyvissä ajoin HYYn kampuskohtaamispaikka-varauskalenterista.

Kampuskohtaamispaikan ohjelman tulee olla kaikille avointa niin, että kuka tahansa kampuslainen fuksista professoriin voi tulla mukaan. Ohjelman on hyvä olla kiinnostavaa ja yhteisöllistä. Esimerkkejä kampuskohtaamispaikkoihin sopivista tapahtumista ovat mm. käytäväkahvit, pikaluennot, lautapeli-iltapäivä ja kaikille avoimet keskustelutilaisuudet.
Kampuskohtaamispaikan puitteet Jokainen kampuskohtaamispaikka on hieman erilainen, mutta tapahtumisen järjestämisen kannalta puitteet ovat yhtenevät.

• Istumapaikkoja on Kumpulassa 66, Meilahdessa 36 ja Viikissä 63.
  • Ei mahdollisuutta äänentoistoon – kohtaamispaikat sijaitsevat lähellä luentosaleja ja työtiloja
  • Liitutauluja
  • Tilaa valkokankaalle ja projektorille (Varaa käyttöösi HYYltä! http://hyy.helsinki.fi/fi/j%C3%A4rjest%C3%B6t/vuokrattavat-tavarat)
  • Tilaa ei ole mahdollista sulkea muilta käyttäjiltä eikä siellä järjestettävä toiminta saa häiritä ympärillä olevien tilojen käyttäjiä.

Miten varaan kohtaamispaikan ja järjestän tapahtuman?