Järjestöille

Järjestötiedote 2/2017

08.03.2017

Alina-salin varauskierrokset alkavat 13.3.
Järjestöstäsi HYYn Instagramin viikon kuva?
Järjestövaliokunnan uusien ilta
Ympäristövaliokunnan uusien ilta

Alina-salin varauskierrokset alkavat 13.3.

Varauskierrokset Alina-salin syksyn vuoroille alkavat 13.3.. Sali on varattavissa 4.9. alkaen. Varaukset tehdään varauskierrosten aikana sähköisillä hakulomakkeilla. Varsinaisia varauskierroksia on keväällä kaksi: ensimmäinen varauskierros 21.-27.3 ja toinen varauskierros 29.3-4.4.. Lisäksi järjestetään ennakkovarauskierros 13.-20.3.. Järjestö voi saada kierroksilla yhteensä kaksi (2) Alina-vuoroa syksylle 2017. Tarkemmat tiedot varauskierroksista sekä linkit sähköisiin lomakkeisiin tulevat lähempänä varauskierrosten alkua.

HUOM: Uuden ylioppilastalon A-rappussa tehdään linjasaneeraus kesän 2017 aikana. Remontin on määrä valmistua 1.9.. Mikäli remontti venyy, Alina-salin käyttöönotto syksyn osalta venyy ja saatamme joutua perumaan osan syksyn vuoroista kunnes remontti on valmis. Mikäli näin käy, HYYn järjestösektorin on varanneisiin järjestöihin yhteydessä kesän aikana.

Järjestöstäsi HYYn Instagramin viikon kuva?

Haluatteko järjestönne eeppisestä tapahtumasta tai muusta fantastisesta toiminnastanne kuvan tai videon HYYn Instagramiin, mutta materiaalia ei riitä koko viikoksi?
Nyt se on mahdollista, sillä tässä tulee HYYn viikon kuva –kampanja!
HYYn piirissä toimivat järjestöt tekevät huikeita tapahtumia ja toimintaa, ja haluamme esitellä sitä Instagramissamme. Lähettäkää meille kuva valitsemastanne toiminnasta HYYn Facebook-sivun viesteihin ja liittäkää mukaan seuraavat tiedot:
- Mikä järjestö on kyseessä
- Mitä kuvassa tapahtuu
- Muuta, mitä haluatte kuvasta kerrottavan
- (kuvaajan tiedot)

Kuvanne saattaa päästä HYYn Instagramin viikon kuvaksi! Viikon kuva julkaistaan maanantaisin HYYn Instagramissa @hyy_hus

HYY voi ottaa kuvan myöhemmin omaan käyttöönsä, mutta esim. kaupallisesta käytöstä ulkopuolisten yhteistyökumppanien kanssa sovimme kuvan ottajan/järjestön kanssa erikseen.

Muista myös HYYn Instagramin takeoverit, joissa järjestösi voi ottaa HYYn instan haltuun vaikka koko viikoksi! Lue lisää täältä.

Lisätiedot:
Elina Nieminen
elina.nieminen@hyy.fi

Järjestövaliokunnan uusien ilta

Tykkäätkö järjestöistä? Haluatko kokea jotain uutta ja jännittävää? Oletko miettinyt, että mikä ihmeen järjestövaliokunta? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen KYLLÄ tule mukaan HYYn Järjestövaliokunnan uusien iltaan!

Tule tutustumaan uusiin mahtaviin tyyppeihin sekä järjestövaliokunnan toimintaan tiistaina 14.3.! Tapahtuma starttaa HYYn keskustoimistolla kello 17:00. Tarkempaa tietoa illan kulusta päivitetään tapahtuman lähentyessä fb-eventtiin.

Järjestövaliokunnassa tehdään ylioppilaskunnasta entistäkin parempi paikka opiskelijajärjestöille! Valiokunnan toiminnan kautta pääsee tutustumaan erilaisten järjestöjen toimintaan, ideoimaan HYYn järjestöpalveluita sekä tapaamaan mahtavia tyyppejä yli järjestörajojen. Järjestövaliokuntaan ovat tervetulleita kaikki järjestötoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet, niin uteliaat fuksit kuin kaiken nähneet veteraanitkin.

Lisätietoa tapahtumasta järjestövaliokunnan puheenjohtajistolta:
jarjestovaliokunta@hyy.fi

Ympäristövaliokunnan uusien ilta

Hoi sinä luonnosta, ympäristöstä ja kaikesta niihin liittyvästä kiinnostunut opiskelija! Tekisikö mielesi vaikuttaa omassa yliopistossa, järjestää ympäristöaiheisia tapahtumia, ja tutustua samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin?

Tervetuloa kaltaistesi joukkoon, HYYn ympäristövaliokunnan uusien iltaan! Uusien illassa pääset tutustumaan ympäristövaliokunnan toimintaan ja toimijoihin sekä kuulemaan valiokunnan tulevista tapahtumista. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan ilman mitään sen suurempia sitoumuksia virallisiin pesteihin, ja juuri omien aikataulujesi ja intressiesi mukaisesti. Tapahtumaan osallistuminen ei siis sitouta mihinkään toimintaan.

Mahdollisuutesi hypätä mukaan on koittanut, kun järjestämme uusien illan 16.3. kello 18:00 Uuden ylioppilastalon kokoushuone Sparressa! Tarjolla on pientä naposteltavaa. Uusi ylioppilastalo on valitettavasti esteellinen.

Tervetuloa, ota kaveritkin mukaan!

Mitä - HYYn ympäristövaliokunnan uusien ilta
Missä - Kokoushuone Sparre, Uusi ylioppilastalo (2. krs), Mannerheimintie 5 A