Opiskelijalle

Jäsenedut ja –palvelut

Pikku HYY

HYYn lastenhoitopalvelu Pikku HYY (entinen Lapsiparkki) tarjoaa tilapäistä lastenhoitoapua HYYn jäsenille. Alaikäraja on 6 kk ja hoitoaika maksimissaan kolme tuntia kerrallaan.

Pikku HYY toimii osoitteessa Siltavuorenpenger 3 C. Sisäänkäynti sisäpihan kautta (katso kuva sivun oikeassa reunassa!).

Varaa paikka ajoissa etukäteen. Muista perua paikka, jos et tarvitsekaan sitä. Perumatta jääneistä ajoista peritään täysi hinta!

Pikku HYYhyn on tarjolla myös vakioaikoja. Ne ovat suosittuja, joten yhteyttä kannattaa ottaa hyvissä ajoin. Lukukauden alussa yhdelle viikolle voi varata enintään kaksi vakiovuoroa.

Lukukauden aikana voi varata myös satunnaisia hoitokertoja silloin kun tilaa löytyy ja mahdollisia vapautuneita vakiovuoroja.

Varaa ajat sähköpostitse (pikkuhyy(at)hyy.fi), jotta lastenohjaajan puhelin ei ruuhkaudu.

Avoinna ma–to klo 8–16 ja pe 8–14.
Hinta 5 e/ tunti, sisarusalennus.

Pikku HYY on auki kesäkuun loppuun asti. Voit vielä varata aikoja kesäkuulle.

Pikku HYY on suljettu 2.-31.7.2018.

Avaamme jälleen 1.8. ja tällöin alkaa myös aikojen varaus elokuulle.

Syyskuu-joulukuun vakiaikoja voit varata 31.8.2018 klo 8.00 alkaen.

Lisätiedot:

pikkuhyy(at)hyy.fi tai 050 303 8333

Seuraa myös Pikku HYYn Facebook-sivua!

Pikku HYYn sähköpostilista

Pikku HYYn sähköpostilistalle saavat liittyä perheelliset ylioppilaskunnan jäsenet, jotka käyttävät Pikku HYYtä tai ovat kiinnostuneita sen toiminnasta. Listalla tiedotetaan Pikku HYYn ajankohtaisista asioista ja peruuntuneista hoitovuoroista. Peruutusaikakyselyn otamme vastaan vain sähköpostitse välttyäksemme puhelimitse tapahtuvalta päällekkäisvaraukselta.

Liittymiset:

info[at]hyy.fi