Opiskelijalle

HYYn tapahtumat

HYYn tapahtumat

Avajaiskarnevaali | 4.9.

HYY, opiskelijajärjestöt ja yliopisto yhdistävät voimansa avajaiskarnevaaleilla. Täällä voit vetää kakkuöverit, laulaa kurkkusi käheäksi katusitseillä, tutustua erilaisiin opiskelijajärjestöihin ja kartuttaa haalarimerkkikokoelmaa.

Fuksiseikkailu | 29.9.

Suomen suurin fuksitapahtuma kuuluu kategoriaan pakko kokea fuksisyksynä! Fuksiseikkailu on valtava kaupunkisuunnistus, jossa fuksijoukkueet kiertävät HYYn, järjestöjen ja yliopiston rasteilla ja kisaavat huikeista palkinnoista.

Vuosijuhlaviikko | 20.–26.11.

HYY on melkein 150 vuotta, mutta juhlii kuin opiskelija. Ohjelma paljastuu syksyllä!

HYYn 149. vuosijuhla & synttäribileet | 23.11.

Vuosijuhlaviikko huipentuu akateemiseen pöytäjuhlaan ja synttäribileisiin. Keywords: glitter, pallomeri, bile-eläimet.

Ylioppilaiden juhlakulkue | 6.12.

Luvassa laulua ja värikkäitä järjestölippuja: ylioppilaat juhlivat 100-vuotiasta Suomea!


Haluatko tietää, mitä opiskelijoiden kaupungissa tapahtuu?

Kiinnostavatko massiiviset opiskelijabileet? Haluatko osallistua työpajoihin, seminaareihin, bändi-iltoihin tai festareille? HYYn tapahtumat & kulttuuri -Facebook-sivu kokoaa yhteen HYYn järjestöjen tapahtumat ja tapahtumista kiinnostuneet opiskelijat.
Tykkää sivusta Facebookissa


Tapahtumavaliokunta

Tapahtumavaliokunta on paikka tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneille ylioppilaskunnan jäsenille, joka on niin mukana ideoimassa ja järjestämässä ylioppilaskunnan juhlia kuin tekemässä omaa toimintaa! Valiokunta on loistava paikka tutustua muihin opiskelijoihin myös eri tiedekunnista ja kampuksilta, kehittää itseään tapahtumanjärjestäjänä ja pitää hauskaa!
Mukaan toimintaan pääset Tapahtumavaliokunnan Facebook-sivulla