Opiskelijalle

HYYn tapahtumat

HYYn tapahtumat

Avajaiskarnevaalit | 2.9.2019

Paikka: Keskustakampus
HYY, opiskelijajärjestöt ja yliopisto yhdistävät voimansa Avajaiskarnevaaleilla. Täällä voit nauttia musiikista, ruoasta ja uusista opiskelijakavereistasi sekä tutustua erilaisiin opiskelijajärjestöihin ja kartuttaa haalarimerkkikokoelmaasi. Vuonna 2019 Avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 2.9. klo 14-18 Keskustakampuksen päärakennuksella, Porthaniassa, Tiedekulmassa sekä kaduilla rakennusten liepeillä! Järjestöjen ilmoittautuminen Avajaiskarnevaaleille tapahtuu täällä 15.8. asti.

Fuksiseikkailu | 27.9.2019

Paikka: Keskusta, Sörnäinen, Kumpula
Tule mukaan Suomen suurimpaan fuksitapahtumaan, tutustu uusiin opiskelutovereihisi ja opiskelijoiden kaupunkiin! Fuksiseikkailu on HYYn ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kaupunkisuunnistus, johon osallistuu 3000 uutta opiskelijaa ja 100 rastia. Kerää oma joukkue fuksikavereistasi, kierrä HYYn, opiskelijajärjestöjen ja yliopiston rasteilla suorittamassa tehtäviä ja voita huikeita palkintoja! Lue lisää Fuksiseikkailun sivuilta!

HYYn 151. vuosijuhla | 23.11.2019

Paikka: Vanha ylioppilastalo
HYYn suuressa pöytäjuhlassa nostetaan malja 151 vuotta täyttävälle ylioppilaskunnalle.

HYY151-synttäribileet | 23.11.2019

Paikka: Vanha ylioppilastalo
Juhli parhaiden opiskelijakavereiden kanssa aamun pikkutunneille asti legendaarisella Vanhalla ylioppilastalolla!

Opiskelijoiden juhlakulkue | 6.12.2019

Paikka: Hietaniemen hautausmaa (lähtö)
Opiskelijoiden yhteinen itsenäisyyspäivän kulkue valaisee Helsingin kadut Hietaniemen hautausmaalta Senaatintorille.


Haluatko tietää, mitä opiskelijoiden kaupungissa tapahtuu?

Kiinnostavatko massiiviset opiskelijabileet? Haluatko osallistua työpajoihin, seminaareihin, bändi-iltoihin tai festareille? HYY Events & Culture -Facebook-sivu kokoaa yhteen HYYn järjestöjen tapahtumat ja tapahtumista kiinnostuneet opiskelijat.
Tykkää sivusta Facebookissa


Tapahtumavaliokunta Humu

Tapahtumavaliokunta on paikka tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneille ylioppilaskunnan jäsenille, joka on niin mukana ideoimassa ja järjestämässä ylioppilaskunnan juhlia kuin tekemässä omaa toimintaa! Valiokunta on loistava paikka tutustua muihin opiskelijoihin myös eri tiedekunnista ja kampuksilta, kehittää itseään tapahtumanjärjestäjänä ja pitää hauskaa!

Mukaan toimintaan pääset Tapahtumavaliokunnan Facebook-sivulla