HYYn 150. vuosijuhla

HYY149

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan 150. vuosijuhlaa!

HYY150-juhlavuosi huipentuu unohtumattomaan juhlaviikonloppuun, jonka aloittaa upea pöytäjuhla Vanhalla ylioppilastalolla lauantaina 24.11.2018. 

Juhlavuoden kunniaksi koko talo täyttyy akateemisesta pöytäjuhlasta lauluineen sekä ikimuistoisesta ohjelmasta. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella kello 16.00. Juhlaillallinen tarjoillaan Vanhan ylioppilastalon juhlasalissa, juhlasalin parvella, musiikkisalissa ja galleriassa klo 17.30. 

Pöytäjuhlan ja juhlatanssien jälkeen juhlat jatkuvat The Circuksessa HYY150 Synttäribileissä ja luvassa on juhlavuoden legendaarisimmat bileet, joita et yksinkertaisesti voi jättää väliin. Synttäribileet ovat avoimet kaikille HYYn jäsenille jo klo 22 alkaen. Lipunmyynti starttaa lokakuussa, stay tuned!

Juhlaviikonlopun kruunaa eeppinen, hillitön ja hulvaton sillis sunnuntaina 25.11. Luvassa hyvää ruokaa, musiikkia, ennennäkemätöntä ohjelmaa ja tietenkin huikeaa seuraa. 

Juhlan virallinen hashtag: #hyy150


YHTEISTYÖSSÄ

HYY Yhtymä


ILMOITTAUTUMINEN VUOSIJUHLAAN

Ilmoittautuminen pöytäjuhlaan alkaa maanantaina 1.10. klo 15.00. Lyyti-lomake julkaistaan tällä nettisivulla maanantaina. Kutsuvieraiden kutsut lähtevät maanantaina 17.9. Ilmoittautumislomakkeessa voit toivoa istumapaikkaa yläkerrasta tai alakerrasta.

Ilmoittautuminen päättyy 1.11. tai kun paikat ovat täynnä. Ilmoittautuminen on sitova. Pöytäjuhlan paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea!

Illalliskortin hinta: HYYn jäsenet 105 €, muut 125€, kannatusillalliskortti 150€. 

VIP-pöytäpaketti parvelle: 4 henkilöä 600€. Illalliskortti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lippu synttäribileisiin kuuluu illalliskortin hintaan. 

Lipunmyynti jatkoille ja sunnuntain sillikselle avataan myöhemmin.


PUKEUTUMINEN

Pöytäjuhlassa: Juhlapuku, akateemiset ansio- ja kunniamerkit.

Synttäribileissä: Juuri sellainen, kuin tunnet parhaaksi synttäreille – glitterpaita, pikkumusta, pöyhkeä takki tai vaikkapa frakki.

Silliksellä: Ilmoitetaan myöhemmin. 


JUHLAVIIKONLOPUN PERIAATTEET

HYYn vuosijuhlaviikonlopun tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle. Haluamme, että jokainen voi osallistua juhlaan omana itsenään ja viettää hauskan viikonlopun tuntien olonsa turvalliseksi. Ilmoittautumalla mukaan vuosijuhlaviikontapahtumiin sitoudut noudattamaan HYYn tapahtumaperiaatteita ja olet mukana luomassa hyvää juhlafiilistä kaikille.


HYYN TAPAHTUMAPERIAATTEET

Välitä ihmisistä ympärilläsi. Välitä siitä mitä heille kuuluu, miltä heistä tuntuu ja miten sanasi ja tekosi vaikuttavat heihin. 

HYYn tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle, rasismille, kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Kunnioita muiden fyysistä ja henkistä koskemattomuutta. Ei tarkoittaa ei; älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla. 

Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua, tai ilmoittaa tapahtuneesta tapahtuman turvallisuushenkilöille. Halutessasi voit myös ottaa tapahtuman jälkeen yhteyttä HYYn häirintäyhdyshenkilöihin. 

Myötävaikuta toiminnallasi positiiviseen ilmapiiriin


ESTEETTÖMYYS

Vanha ylioppilastalo on osittain esteellinen. Esteetön kulku taloon on Ylioppilasaukion puolelta. Ensimmäisen kerroksen tilat ovat esteettömiä ja vuosijuhlan narikka sijaitsee tässä kerroksessa. Juhlatilasta löytyy yksi esteetön sukupuolineutraali wc.

Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita liittyen tilan esteettömyyteen, otathan yhteyttä vuosijuhla@hyy.fi.


YHTEYSTIEDOT

Vuosijuhlamestarit Marika Tuominen ja Elina Nieminen

vuosijuhla@hyy.fi