För föreningar

Bästa föreningar: ska vi festa tillsammans?

14.10.2015

HUS firar sin födelsedag i Gamla studenthuset 26.11.2015 med ett party som börjar kl. 23. Det blir musik, dans, en fantastisk kväll och – tack vare vår samarbetspartner för årsfesten – mousserande vin till mycket, mycket studentvänligt pris. Med giltigt studentkort kommer man in gratis på festen (garderobsavgift 3 €). Mera information och Facebookevenemang kommer i slutet av oktober!

Eftersom det nästan alltid eller åtminstone oftast är trevligare att gå på fest tillsammans med sina kompisar vill vi uppmuntra er att ordna förfest före födelsedagspartyt. Tack vare vår samarbetspartner kan vi skänka er mousserande vin som höjer stämningen på förfesten!

Blev du intresserad? Skicka ett meddelande till HUS kulturproducent på adressen hanna.hynynen(a)hyy.fi. Berätta vem du är, var du har tänkt hålla förfesten och för hur många gäster, så tar vi kontakt så fort som möjligt!