För föreningar

Föreningsbulletin 4/2017

02.06.2017

Anmäl er till Öppningskarnevalen!
Locka med utländska studerande i er verksamhet – Welcome Fair 29.-30.8.
Servicebyrån öppettider under sommaren

Anmäl er till Öppningskarnevalen!

Höstens öppningskarneval hålls måndag 4.9 kl. 14–18 i huvudbyggnaden, i Porthania och på gatorna runtom!
Det exakta programmet och tidtabellen publiceras i slutet av augusti.

Nu du kan anmäla din förening till karnevalen via Lyyti: https://www.lyyti.in/Avajaiskarnevaalit2017. Med denna blankett kan ni anmäla att er förening vill ha ett infobord på Öppningskarneval. Anmälningen stänger på 13.8. kl.23.59. I år kommer föreningarna att utplaceras på ett nytt sätt, infoståndens placering är inte längre beroende av vilken typ av förening det är fråga om. Om du vill ha någon viss typ av föreningar som granne ska du meddela det på blanketten.

Om er förening vill ha något uppträdande på Öppningskarnevalen ska ni söka upp HUS sakkunniga-producent Arttu Lehtinen och diskutera vad för slags uppträdande det kunde vara. Hon kan träffas 1.6 kl. 15–17 i mötesrum Sparre (Mannerheimvägen 5 A 2 vån.). Mera information: arttu.lehtinen@hyy.fi

Locka med utländska studerande i er verksamhet – Welcome Fair 29.-30.8.

I augusti har föreningarna inom HUS möjlighet att presentera sin verksamhet för utländska examens- och utbytesstuderande. Welcome fair ordnas i Helsingfors universitets språkcentrum på tisdagen 29.8 kl.10-17 och onsdagen 30.8 kl. 10-16.

Vid Welcome fair får utländska utbytes- och examensstuderande sköta studierelaterade ärenden. Till all lycka är studielivet också annat än tillståndsblanketter och service. Bli internationell på hemmaplan och bjud in utländska studerande till er verksamhet! Antalet platser är begränsat, boka er plats i tid. Vi bekräftar besökstidtabellerna för olika de fakulteternas studentgrupper i augusti.

Anmälningar https://www.lyyti.in/Welcome_fair_1021/se

Mera information av HUS sakkunniga Katja Långvik på adressen katja.langvik@hyy.fi eller 050 543 9608.

Servicebyrån öppettider under sommaren

Under den tid som HUS centralkansli renoveras, finns servicebyrån på Mannerheimvägen 5 C, i Hansapassagen. Tillgänglig ingång från Brunnsgården, bredvid Universitetsapoteket. Öppettiderna är må 10–16 och ti–fre 10–15.

Servicebyrån är stängd under sommaren, 22.6–28.7.

Frågor? Ta kontakt!
Tiina Petäjä

Föreningsservice
Studentkåren vid Helsingfors universitet (HUS)