För föreningar

Ordförandeseminarium 3.11. kl. 17.00 i Mannerheimsalen

20.10.2015

HUS föreningsutskott hälsar ordförande för alla de fakultets- och ämnesföreningar, nationer och hobbyföreningar som verkar inom HUS välkomna till ett ordförandeseminarium den 3.11! Hur har ordförandeåret gått, har livet varit en dans på rosor? Vad ska man komma ihåg med tanke på resten av året, och hur för man vidare sin knowhow till nästa års aktiva?
 
Kom med och träffa andra som är i samma situation som du och tillbringa en trevlig kväll tillsammans. I seminariet deltar också representanter för HUS som berättar om aktuella föreningsärenden. Träffen är en utmärkt chans att ge direkt respons till HUS och diskutera aktuella frågor som rör föreningarna.
 
Anmäl dig till ordförandeseminariet senast den 1.11.2015 före kl. 23:59 med denna blankett:
 
http://goo.gl/forms/Yu7Yem2uo3
 
Förutom ordförande är också en annan representant för samma förening välkommen med. Mer information om tidtabell och workshoparnas innehåll finns det på blankett.
 
Seminariet hålls mestadels på finska.


NY!

Utöver ordförandeseminariet arrangeras en workshop för sådana som planerar att söka till ordförande. I workshopen behandlas olika saker som är bra att veta före man söker till ordförande. Dessutom får deltagarna bekanta sig med HUS verksamhet och höra före detta ordförandes kommentarer och funderingar angående ordförandeåret: vad var överraskande, och vad var trevligt respektive svårt?

Workshopen har inget maximiantal deltagare per förening, och deltagande i workshopen betyder inte att man behöver söka till ordförande nästa år. Det maximala deltagarantalet är dock inalles 80 personer, på grund av Mannerheimsalens kapacitet.

Workshopen hålls klockan 19–19:45 i Mannerheimsalen i Nya studenthuset (Mannerheimvägen 5 A). Tyvärr är lokalen inte lättillgänglig för personer med rörelseförhinder, men tillställningens arrangörer hjälper vid behov.

Anmäl dig till den workshop senast den 1.11.2015 före kl. 23:59 med denna blankett::

http://goo.gl/forms/f8dpFkLq2E

Vi har tyvärr inte möjlighet att ordna bespisning för sådana som deltar endast i denna workshop, men vill hälsa alla deltagare välkomna att fortsätta kvällen i HUS bastu- och möteslokaler efter workshopen.

Seminariet finns också på Facebook: https://www.facebook.com/events/893311754055601/


 
Mera information om ordförandeträffen ger:
Tero Juutilainen
tero.juutilainen [ ] helsinki.fi