För föreningar

Lokaler och bokningskalender

Wilhelmssonsalen

Nya studenthuset, Mannerheimvägen 5 A, 5 vån.

I Wilhelmssonsalen ryms ca 60 personer. Den är utrustad med projektor och duk, tuschtavla och talarstol. Det går inte att komma till Wilhelmssonsalen med rullstol och det finns ingen hiss i trappan.

Seppele

Domus Gaudium, Alkärrsgatan 11, 1 vån.

Plats för ca 25 personer. I mötesrummet finns projektor och projektorduk samt ett litet kök med kaffe- och vattenkokare och diskmaskin. Lokalen är tillgänglig för rörelsehämmade.

Batman

Brunnsgården, Brunnsgatan 10 A, 9 vån.

Plats för ca 10 personer. Har kaffe- och vattenkokare, diskmaskin. I rummet finns en projektor. Lokalen är svårtillgänglig för rörelsehämmade. Kan användas kl. 08–02.

För att komma till Batman går man in genom glasdörren på Brunnsgatan (gatan mellan Järnvägsstationen och Brunnsgården). Med hissen kommer man upp till 8 våningen, därifrån tar man trapporna ytterligare en våning upp, trapporna finns på vänster sida när man kommer ut ur hissen. Den första glasdörren öppnas med Abloy-nyckel. För att komma till Batman går man genom dörren i ändan av korridoren, den öppnas också med Abloy-nyckel. På takterrassen vänder man till vänster och går till ändan av terrassen. Dörren till Batman öppnas med en separat svart nyckel.

Dörren till trappan låses redan kl. 18. Under inga omständigheter får man ställa dörren på glänt med hjälp av något föremål.

Eftersom det inte finns någon toalett i Batman kan de som håller möten där använda Rydmans toalett. Dit kommer man via takterrassen. Toaletten finns i entrékorridoren.

Mötesrummen måste lämnas på överenskommen tid, dock senast kl. 02.

DÖRRARNA MÅSTE ALLTID LÅSAS DÅ MAN GÅR!

Rydman

Brunnsgården, Brunnsgatan 10 A, 9 vån.

Plats för ca 20 personer. Har ett litet kök. I köket finns mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare, diskmaskin, kylskåp. I rummet finns projektor, cd-spelare, tv, dvd. Mötesrummet är svårtillgängligt för rörelsehämmade.  Rydman kan användas kl. 08–02.

För att komma till Rydman går man in genom glasdörren till vänster om Kultajousi-butiken på Brunnsgatan (gatan mellan Järnvägsstationen och Brunnsgården). Med hissen kommer man upp till 8 våningen, därifrån tar man trapporna ytterligare en våning upp, trapporna finns på vänster sida när man kommer ut ur hissen. Den första glasdörren öppnas med Abloy-nyckel. Dörren till Rydman är den första dörren på vänster sida. Den öppnas med en separat svart nyckel.

Dörren till trappan låses redan kl. 18. Under inga omständigheter får man ställa dörren på glänt med hjälp av något föremål.

Mötesrummen måste lämnas på överenskommen tid, dock senast kl. 02.

DÖRRARNA MÅSTE ALLTID LÅSAS DÅ MAN GÅR!

Cajsa

Nya studenthuset, Mannerheimvägen 5 B, 4 vån.
I Cajsa ryms ca 45 personer. I Cajsa finns projektor och whiteboard. Köket i samma våning kan också användas. Det ligger inom det möjligas gränser att ta sig till Cajsa med rullstol. Med en flyttbar ramp och en medhjälpare kan det gå att ta sig till fjärde våningen, beroende på hur stort hjälpmedel man använder.