För föreningar

Lokaler och bokningskalender

Alinasalen

Nya studenthuset, Mannerheimvägen 5 A, 3 vån.

Alinasalen i tredje våningen i Nya studenthuset lämpar sig för festliga till­ställningar med ca 100 deltagare. I lokalen finns fasta ljus- och ljudanläggningar, Pro Mixer DX2000USB och ljusutrustning. Det finns också ett kök med induktionsspis, två ugnar, en snabb diskmaskin och kylförvaring. Alinasalen är inte tillgänglig för rörelsehämmade.

Föreningar som verkar inom HUS får använda Alinasalen två gånger per termin mot en ersättning på 70 € per gång. Salen reserveras under de bokningsrundor som hålls vår och höst. Aktuell information om bokningsläget finns här. På HUS servicebyrå kan man förhöra sig om eventuella ströturer.

Alinasalen är enbart avsedd för HUS-föreningarnas eget bruk och man måste följa HUS villkor för användning av Alinasalen. Om man bokar salen men inte använder den måste man betala böter. Avbokningar måste göras senast två veckor före det reserverade datumet. För avbokningar som görs efter det måste man betala böter på 70 euro. Alla anvisningar och regler som rör Alinasalen är samlade här.

För salen betalar man en pant på 100 euro.