För föreningar

Lokaler och bokningskalender

Takbastun Sivistys

Domus Gaudium, Alkärrsgatan 11, 3 vån

Plats för ca 40 personer. I lokalen finns mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare, kylskåp, kallskafferi och diskmaskin. Stolar och bord för 40 personer. Lokalen är tillgänglig för rörelsehämmade. OBS! Det finns inte längre en ugn, handdukar eller matkärl i Sivistys!

Sivistys kan bokas hos HUS servicebyrå på adressen toimisto@hyy.fi. Lediga tider kan kontrolleras i HUS lokalbokningskalender: http://tilavaraus.hyy.fi
Priser&bokningar:
sön–tors 160 €/8 h (8–16 eller 18–02)
fre–lör 190 €/8 h (8–16 eller 18–02)

Nyckeln till lokalen ska hämtas från servicebyrån på bokningsdagen och vid veckosluts- eller helgbokningar föregående vardag före kl. 15. Kontrollera avvikande öppettider på servicebyråns webbsida.

Användningsvillkor för bastun Sivistys (PDF)
Användningsvillkor för bastun Sivistys (Word)

Källarbastun Niiniluoto

Nya studenthuset (Mannerheimvägen 5), B-trappan, källaren

Reserveringar görs på HUS servicebyrå.

Något mötesrum finns inte, bara ett omklädningsrum, som är utrustat med ett litet kylskåp. Hyran för bastun är 55 €/kväll från söndag till torsdag och 110 € fredagar och lördagar. Dessutom ska användaren betala en nuckelpant som återbetalas när man har returnerat nycklarna enligt överenskommelse. Det går att ha panten innestående hela året. Bastuturen slutar alltid senast kl. 07.00. 

Bastun hyrs enbart ut till föreningar som verkar inom HUS. Den som avhämtar nyckeln måste ha med sig en fullmakt som är undertecknad av en person med namnteckningsrätt i föreningen. För bastun gäller villkoren för användning av bastur (på svenska, på kommande, finns på finska/engelska). Källarbastun är svårtillgänglig för personer med funktionsnedsättning, det finns ingen hiss dit.

Användningsvillkor för bastulokaler (PDF)
Användningsvillkor för bastulokaler (Word)