För föreningar

Lokaler och bokningskalender

Takbastun Sivistys

Ingång: Alkärrsgatan 11

Takbastun Sivistys finns i Domus Gaudium. Förutom bastu finns här också ett stort sällskapsrum och en inglasad takterrass. Till utrustningen hör videokanon, diskmaskin, ugn och kylskåp. Föreningar som verkar inom HUS kan hyra takbastun för eget bruk, priset är 160 €kl. 8.00-16.00 eller 18.00-02.00 söndag-torsdag och 190 € kl. 8.00-16.00 eller 18.00-02.00 fredag-lördag. Föreningarna får reservera Sivistys till föreningspris två gånger per kalenderår, en gång under fredag-lördag och en gång under söndag-torsdag.

Föreningspriset gäller enbart föreningar som verkar inom HUS, rabatt ges inte åt privatpersoner. För att få föreningsrabatten ska man använda rabattkoden 'HKV14' vid bokningen och dessutom ange föreningens namn i kontaktuppgifterna.
Rabatt ges bara för Sivistys, inte för någon av de andra bastur som Sauna2 hyr ut.

Villkor och regler för föreningar som använder takbastun Sivistys.

Takbastun Sivistys, bokningar och betalningsuppgifter:

Bokningstjänst: http://sauna2.fi/0/sauna2-kamppi-5/

Källarbastun Niiniluoto

Nya studenthuset (Mannerheimvägen 5), B-trappan, källaren

Reserveringar görs på HUS servicebyrå.

Något mötesrum finns inte, bara ett omklädningsrum, som är utrustat med ett litet kylskåp. Hyran för bastun är 55 €/kväll från söndag till torsdag och 110 € fredagar och lördagar. Dessutom ska användaren betala en nuckelpant som återbetalas när man har returnerat nycklarna enligt överenskommelse. Det går att ha panten innestående hela året. Bastuturen slutar alltid senast kl. 07.00. 

Bastun hyrs enbart ut till föreningar som verkar inom HUS. Den som avhämtar nyckeln måste ha med sig en fullmakt som är undertecknad av en person med namnteckningsrätt i föreningen. För bastun gäller villkoren för användning av fest- och möteslokaler. Källarbastun är svårtillgänglig för personer med funktionsnedsättning, det finns ingen hiss dit.

Kekkonen

Brunnsgården, Brunnsgatan 10 A, 9. vån.

Reserveringar görs på HUS servivebyrå.

Vindsbastun Kekkonen har plats för ca 20 personer. Det finns inget separat sällskapsrum, så man vistas i omklädningsrummet. Till utrustningen hör ett kylskåp. Bastun får användas kl. 10–02. Villkoren för användning av bastur och mötelokaler gäller. Lokalen är svårtillgänglig för personer med funktionsnedsättning.

För föreningar som hör till HUS är hyran för Kekkonen 55 € per kväll från söndag till torsdag och 110 € på fredag och lördag. Samtidigt kan man få använda mötesrummet Batman intill utan extra kostnad.

OBS! Priser och användningsvillkor för medlemmar finns här.

Till Kekkonen kommar man från Brunnsgatan (gatan mellan Järnvägsstationen och Brunnsgården), genom glasdörren till vänster om Huawei-butiken. Ta hissen till 8:e våningen, ta sedan trapporna som finss till vänster då man kommer ut ur hissen och gå en våning upp. Den första glasdörren öppnas med Abloy-nyckel. För att komma till bastun tar man dörren i ändan av korridoren, den öppnas också med Abloy-nyckel. På takavsatsen vänder man till vänster, Kekkonens dörr är den andra till vänster. Dörren öppnas med en separat, svart nyckel.

Dörren till trappan låses redan kl. 18. Under inga omständigheter får man ställa dörren på glänt med hjälp av något föremål.

Användarna måste lämna bastun och mötesrummet inom överenskommen tid, allra senast kl. 02.00. Vakterna följer med läget och rapporterar till HUS om eventuella avvikelser.

Allt skräp och burkar/flaskor ska föras bort då man lämnar lokalen.

DÖRRARNA SKA ALLTID LÅSAS DÅ MAN GÅR!