Arttu Lehtinen blir vår nya producent

07.04.2017

Vi har valt Arttu Lehtinen till studentkårens nya producent. Arttu, 28, är kulturproducent från Humak och han har jobbat bl.a. som producent med Funky Amigos och för Wildlife Festival i Helsingfors och som kommunikationsassistent i We Jazz.

Producenten leder HUS evenemangsproduktion, såsom Finlands största gulnäbbsevenemang Gulnäbbsäventyret och planerar och genomför jubileumsåret HUS150. Hen ansvarar också för kommunikation och marknadsföring i syfte att bygga upp HUS-gemenskapen.

"Toppenfint att få chansen att producera evenemang för HUS! Tillsammans med hela studentkåren ska vi skapa evenemang som kopplar HUS150-jubileumårets festligheter till alla slags gemenskapliga upplevelser. För mig är det speciellt viktig att få studentkårens evenemang att kännas som hemliga mötesplatser för alla medlemmar – och också visa utåt alla dom underbara sakerna som studenter gör vid studentkåren!"

Arttu börjar vid studentkåren redan nästa vecka 11.4.