Hanna-Maaria Hynynen är studentkårens ny sakkunnig/producent med ansvar för kulturfrågor

20.10.2014

Styrelsen vid HUS valde kandidat i de humanistiska vetenskaperna Hanna-Maaria Hynynen till sakkunnig/producent med ansvar för kulturfrågor. Hynynen börjar jobbet 27.10.2014.
Till arbetsuppgifterna för den sakkunniga/producenten hör att producera och utveckla studentkårens kultur- och evenemangsverksamhet, sköta intressebevakningen på kulturens område samt att utveckla evenemangs- och annat samarbete med andra kulturaktörer och studentorganisationer i huvudstadsregionen.

29-åriga Hynynen studerar vid Helsingfors universitetet. Hon har jobbat staff-koordinator i festivalen Kärleken och Anarki och som programledare i Korjaamon Kirjamarkkinat.

Mer information:
HUS styrelseordförande Anna-Maija Riekkinen