HUS söker producent

20.03.2017

Studentkåren vid Helsingfors universitet (HUS) söker en producent för ett ständigt anställningsförhållande.

Vi försöker tillsätta posten så snabbt som möjligt, men arbetet börjar senast 24.4.2017.

Njuter du av att producera evenemang? Bra, för våra medlemmar törstar efter dem. Är det bästa du vet att komma på nya programkoncept? Härligt, för det får du minsann göra. Är du den typen som snabbt tar lyra på idéer, som får saker att avancera och som håller alla trådar i din hand? Utmärkt, då är du precis den vi behöver.

Vi söker en producent och vi vill ha just dig, om du är entusiastisk och också kan entusiasmera andra, om du är fördomsfri och dessutom har blick för spelet. Vi hoppas att du också är modig och vågar ta itu med nya saker och att du kan kavla upp ärmarna om det behövs. Du får leda HUS evenemangsproduktion, såsom Finlands största gulnäbbsevenemang Gulnäbbsäventyret och planera och genomföra jubileumsåret HUS150. Dessutom ansvarar du för kommunikation och marknadsföring i syfte att få studenterna att känna sig som en del av HUS-gemenskapen.

Vi är:
En studentkår som betjänar ca 27 000 studerande vid Helsingfors universitet
En effektiv, aktiv och inspirerande arbetsgemenskap, som bland annat består av 8 sakkunniga och 12 styrelsemedlemmar som alla är studerande.

Av dig förväntar vi oss:
God kommunikationsförmåga, speciellt i fråga om innehållsproduktion och sociala medier
En egen vision om hur organisationskommunikation och PR kan utvecklas
Utmärkta kunskaper i finska, goda kunskaper i svenska och engelska är meriterande
Erfarenhet av att arrangera evenemang
God förmåga att leda projekt, hög stresstålighet
Utmärkt förmåga att arbeta i team och vilja att utvecklas som projektledare
Högskolestudier

Av oss får du:
Lön enligt studentkårernas kollektivavtal (2 270,85 €/mån) med eventuella utbildnings- och erfarenhetstillägg samt lunchförmån
Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta på distans
Utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
En trevlig och avspänd arbetsgemenskap

Skriv ett fritt formulerat ansökningsbrev på max. en sida, där du berättar vad det är som gör dig till en bra producent och varför du är den person som vi söker. Bifoga meritförteckning. Skicka ansökan med bilagor till adressen hallinto@hyy.fi, använd rubriken ”Tuottaja”.Ansökningstiden går ut to 30.3 kl. 12.00. Intervjuer hålls 3.4 och 5.4. Valet görs senast fredag 7.4.

Mera information ger Jannica Aalto (0400 816 426) och mera info om HUS evenemang finns här.

I sin verksamhet betonar HUS pluralism och likabehandling. Vi önskar oss så många sökande som möjligt med olika bakgrund.