HUS söker studentrepresentanter till studiestödsnämnden

14.04.2014

Vid Helsingfors universitet finns en studiestödsnämnd, vars uppgift det bl.a. är att följa med hur studierna framskrider samt på eget initiativ eller på FPA:s eller studerandes begäran ge ett utlåtande om hur studierna framskrider. Studiestödsnämnden behandlar bl.a. frågor gällande beviljandet eller förlängandet av studiestöd. Nämnden möts i genomsnitt en gång i månaden.

Studentkåren vid Helsingfors universitet utser tre studentrepresentanter och suppleanter för tiden 1.5.2014–31.7.2016.

Motiverade ansökningar riktas till studentkårens styrelse och ska lämnas in senast tisdagen 22.4. klockan 12 via www.halloped.fi-systemet som administreras av studentkåren. Studentkåren hoppas få sökande av olika kön. Mera information ger HUS sakkunniga Katja Långvik, katja.langvik@hyy.fi, tfn. 050 543 9608.