HUS söker vinnaren för årets tvåspråkiga bragd!

19.10.2016

Känner du en person, en förening eller en del av universitetet som har gjort något för att berika universitetets tvåspråkighet? Har du t.ex. deltagit i bra tvåspråkigt program, fått bra tvåspråkig service eller gått på en bra tvåspråkig kurs? Eller kommer du på något annat som gjort din tvåspråkiga vardag eller fest lite bättre och gett dig ett leende på läpparna? Håller din egen förening kanske på med samarbete med de finskspråkiga studerandena?

Vinnaren av priset behöver inte på något sätt ge perfekt service på båda språken eller fungera perfekt på två språk, studentkåren vill med detta pris uppmuntfa till fortsatt utvecklan av tvåspråkigheten vid uni.

Förslag om vinnare bör ges senast den 31 oktober. Förslaget bör innehålla en kort motivering om varför den eller de föreslagna bör få detta pris. Priset utdelas på Svenska dagen den 6 november.

Frågor och förslag till HUS styrelsemedlem Rasmus Olander, rasmus.olander(at)hyy.fi